×

Відновлювальний кондиціонер IdHair

Подобається654
714,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,70 грн

Бренд:
Опис

Id Hair Elements Xclusive Repair Conditioner

Кондиціонер для пошкодженого волосся IdHair Xclusive володіє потужною відновлюючею дію. Проникаючи в структуру волосся, він відновлює її зсередини, підвищує пружність, повертає еластичність і гнучкість. За рахунок цього, зовнішній вигляд локонів теж змінюється в кращу сторону - з'являється здоровий блиск, поступливість і шовковистості.

Засіб має захисні функції, завдяки яким захищає пасма від вільних радикалів і негативного впливу навколишнього середовища. Це дає можливість реконструювати волосся надовго і зберегти не тільки їх красу, а й здоров'я.

До складу кондиціонера входить:

- масло марула, яке є інтенсивним відновлюючим компонентом. Багате Омега 3 і Омега 6, воно глибоко живить і зволожує волосся, а його легка формула дозволяє молекулам масла проникнути в глиб волосся і надати свій вплив на його структуру зсередини. Масло марула робить волосся блискучим і бархатистим.

- гідролізований гороховий протеїн, який надає могутню зволожуючу дію. Він має властивість блокувати вологу всередині волосся, за рахунок чого воно постійно знаходиться на оптимально зволоженому рівні.

У складі немає парабенів і глютену.

pH 3,5 - 4,5

Спосіб застосування: на чисте вологе волосся нанесіть необхідну кількість засобу. Добре розподіліть по всій довжині і через кілька хвилин змийте.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в Швеції

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Elements Xclusive
Країна виробник
Швеція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти