×

Відтіночний кондиціонер Mahogany Red Chi Color Illuminate

Подобається565
659,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 32,95 грн

Бренд:
Опис

Chi Color Illuminate Mahogany Red

Кожна молода дівчина бажає виділитися серед інших, стати не такою як усі. І перше, що спадає на думку - це пофарбувати волосся в яскравий-яскравий колір. Але головна проблема таких фарбувань криється в тому, що такі кольори дуже швидко вимиваються, а фарбувати волосся щотижня зовсім не варіант.

Саме для таких любительок яскравих насичених відтінків бренд Chi створив нову лінію тонуючих кондиціонерів для волосся - CHI Ionic Color Illuminate. Вони чудово зберігають і підтримують колір волосся яскравим і насиченим, а також зволожують і живлять його. Асортимент Ionic Color Illuminate складається з 7 відтінків, які додатково можна змішувати між собою, отримуючи нові ексклюзивні тони.

Кондиціонер Color Illuminate легко надає волоссю гарний блискучий і яскравий відтінок. При цьому його можна використовувати і власницям натуральних локонів, для надання легкого відтінку. Використовувати бальзам CHI Color Illuminate абсолютно не складно, потрібно просто нанести його на вологе чисте волосся і через пару хвилин змити водою. Кілька хвилин, а ваше волосся виглядає так, немов ви тільки вийшли з елітного салону краси.

Основний компонент Color Illuminate Mahogany Red - це Silk Amino комплекс, що складається з амінокислот шовку. Його активні речовини, потрапляючи в кутикулу волоса, надають волоссю потрібний колір, чудове сяйво і необхідне зволоження. Колір волосся стає яскравим і насиченим, як в перший день фарбування, а саме волосся - м'якими і шовковистим на дотик.

Кондиціонер Mahogany Red призначений для натурального волосся і забарвленого в темні червоні і червоно-фіолетові відтінки. Mahogany Red надає волоссю глибокий махагоновий тон. Прекрасно підійде для фарбованого волосся на 4-6 рівні.

Спосіб застосування: вимивши і віджавши волосся рушником, нанесіть Color Illuminate Mahogany Red від коренів до кінчиків, ретельно розподіляючи його по волоссю. Залиште для впливу на волоссі на 1-5 хвилин, а потім промийте волосся водою. Для отримання більш стійкого і інтенсивного ефекту, прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин, а через 10-20 хвилин змийте кондиціонер з волосся (за 10-20 хвилин волосся повністю охолонє, а колір зафіксується).

Обсяг: 251 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Червоний
Тип волосся
усі типи
Об`єм
251 мл
Серія
Ionic Color Illuminate
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти