×

Відтіночний кондиціонер Dark Chocolate Chi Color Illuminate

Подобається1060
710,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,50 грн

Бренд:
Опис

Chi Color Illuminate Dark Chocolate

Зберегти красивим і насиченим колір фарбованого волосся заповітне бажання будь-якої жінки. Адже дуже часто лише через два тижні після фарбування волосся починає тьмяніти і блякнути, а при яскравому літньому сонечку це відбувається ще швидше.

Фахівці компанії Farouk вирішили виконати бажання мільйонів дівчат у всьому світі, створивши нову серію засобів тонуючих кондиціонерів для волосся - CHI Ionic Color Illuminate. Їх завдання зберегти колір волосся яскравим і насиченим, а такаж дати локонам необхідне зволоження. На сьогодні серія Ionic Color Illuminate має в своєму асортименті 7 найбільш затребуваних тонів.

Color Illuminate дозволяє легко надати локонам красивий сяючий відтінок. При цьому засіб відмінно підійде і для натурального волосся. Застосовувати кондиціонер CHI Color Illuminate дуже легко, потрібно всього лише нанести його на вимите волосся і через кілька хвилин змити. Всього пара хвилин і ваші локони виглядають як після фарбування в дорогому салоні.

Ще одним важливим моментом у використанні Color Illuminate є можливість змішувати відтінки між собою. Це дозволяє створювати власні унікальні тони.

Основний інгредієнт Color Illuminate Dark Chocolate це унікальний Silk Amino комплекс, що складається з амінокислот натурального шовку. Активні компоненти засобу проникають в кутикулу волосся, забезпечуючи йому потрібний відтінок, сяйво і оптимальне зволоження. Локони набувають насичений яскравий колір, стаючи м'якими і шовковистим на дотик.

Кондиціонер Dark Chocolate призначений для натурального темного волосся і забарвленого в темні тепло-коричневі відтінки. Dark Chocolate надає волоссю глибокий теплий коричневий тон. Ідеально підійде для фарбованого волосся на 4-6 рівні.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем, відіжміть його в рушник і нанесіть Color Illuminate Dark Chocolate, ретельно розподіляючи його від коренів до кінчиків. Залиште на волоссі на 1-5 хвилин, а потім змийте водою. Для досягнення більш стійкого і інтенсивного кольору, прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин, через 10-20 хвилин змийте водою (10-20 хвилин необхідні для того, щоб волосся охолонуло, а колір зафіксувався).

Обсяг: 251 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Коричневий
Тип волосся
усі типи
Об`єм
251 мл
Серія
Ionic Color Illuminate
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
4
1 Огляд
Очень двоякое мнение у меня об этом средстве. Из плюсов: закрашивает седину, экономно расходуется и имеет красивый холодный оттенок. Из минусов: окрашивает кожу головы (с рук смывается мылом) и ногти, на волосах нет ощущения ухода, как после маски и кондиционера. Не уверена, что захочу купить оттеночный кондиционер Dark Chocolate Chi еще раз

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти