×

Відтіночний кондиціонер Coffee Bean Chi Color Illuminate

Подобається392
659,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 32,95 грн

Бренд:
Опис

CHI Color Illuminate Coffee Bean

Набридло, що фарба змивається швидко і доводиться часто фарбувати волосся? А як відомо, будь-яка фарба яка б щадна вона не була негативно впливає на здоров'я волосся.

Американська компанія Farouk Systems Inc. потурбувалася, щоб ваш колір волосся завжди залишався яскравим і насиченим без шкоди для його здоров'я! Фахівці бренду випустили нову лінійку кольорових кондиціонерів для волосся - CHI Ionic Color Illuminate, мета яких не тільки подовжити і посилити яскравість кольору фарбованого волосся, але і забезпечити локонам належне зволоження. На даний момент лінія Ionic Color Illuminate включає в себе 7 найпопулярніших відтінків.

За допомогою Color Illuminate ви легко збережете колір волосся яскравим і насиченим. При цьому кондиціонер можна використовувати і на натуральному нефарбованому волоссі для освіження і додання легкого відтінку. CHI Color Illuminate дуже простий і легкий у використанні, досить нанести його на вологе волосся і черех пару хвилин змити - і ось вже ваші локони сяють свіжим і насиченим кольором.

Основним компонентом в складі Color Illuminate Coffee Bean є спеціальний Silk Amino комплекс, який складається з і амінокислот шовку. Активні речовини кондиціонера, проникаючи глибоко в кутикулу волоса, забезпечують йому бажаний відтінок і інтенсивне зволоження. Колір набуває насиченість, а самі локони стають м'якими і шовковистим.

Якщо в представленому асортименті кондиціонерів, ви не знайшли свій відтінок, його завжди легко отримати змішавши кілька кольорів між собою. Таким чином, ви не тільки досягнете бажаного тону, а й створите свій власний неповторний відтінок.

Кондиціонер Coffee Bean призначений для натурального волосся і фарбованого в світло коричневі відтінки. Coffee Bean надає волоссю холодний коричневий тон. Ідеально підійде для фарбованого волосся на 5-7 рівні.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем і промокніть його рушником. Нанесіть Color Illuminate Coffee Bean, ретельно розподіляючи його по всій довжині. Залиште на 1-5 хвилин і змийте водою. Для отримання більш стійкого і інтенсивного тону, прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин, потім почекайте 10-20 хвилин поки волосся охолонє, і змийте водою.

Обсяг: 251 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Коричневий
Тип волосся
усі типи
Об`єм
251 мл
Серія
Ionic Color Illuminate
Країна виробник
США
Огляди(4)
Загальний рейтинг
4
4 Огляди
Брала для волос окрашенных на 6 уровне. Эффект потрясающий. Волосы мягкие и не пересушенные.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти