×

Гель для волосся Gkhair Hair Gel

Подобається225
410,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 20,50 грн

Бренд:
Опис

Американський бренд Global Keratin домігся неймовірних висот в створенні косметики для волосся, при цьому він не перестає дивувати своїх шанувальниць нешкідливими засобами для укладання. Вчені уми компанії застосовують при створенні косметичних засобів унікальний комплекс Juvexin, що складається з пептидів і білків, які омолоджують і відновлюють волосся в найкоротший час. Проявляючи турботу про своїх шанувальників, компанія створює абсолютно нешкідливі продукти для догляду за локонами.

Global Keratin представляє відмінний гель для волосся Hair Gel. З ним легко можна створити неймовірну укладку, при чому працює він відмінно як з сухим, так і вологим волоссям. Нанесіть трохи гелю на руки і розподіліть його рівномірно по всій довжині волосся, а далі все в ваших руках!

Крім унікального комплексу Juvexin, який чудово впливає на стан волосся, до складу гелю Global Keratin входять натуральні масла, природні екстракти і вітаміни. Такий гель не тільки гарантує надійну фіксацію вашої зачіски, але і забезпечує захист від дії ультрафіолету і створює захисний бар'єр, який охороняє локони від високих температур під час укладання або сушіння.

Спосіб застосування: нанесіть трохи засобу на руки і розподіліть по всій довжині локонів. Наносити гель можна не тільки не сухе волосся, але і на вологе.

Обсяг: 100 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Гель
Тип волосся
усі типи
Об`єм
100 мл
Серія
Стайлинг
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
3
1 Огляд
Хорошо, что я купила гель по скидке. эффект от него как от геля из Евы или Ватсона. На волосах его видно, волосы становятся как пластмассовые... Пахнет приятно и удаляется с волос легко - это из плюсов.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти