×

Крем-реконструктор для освітленого волосся Lanza

Подобається785
1 339,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 66,95 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Blonde Rescue

Серія засобів L'ANZA Healing Blonde створена спеціально для догляду за світлим і освітленим волоссям. Незалежно від відтінку вашого волосся, продукти цієї лінії підійдуть Вам ідеально. Потужні відновлючі компоненти в складі реконструюють локони, наповнюючи їх відсутньою вологою і білками.

Крем-реконструктор - це незмивний засіб для натурального, освітленого або забарвленого в блонд волосся. Він усуває пошкодження, захищає колір волосся, роблячи його яскравішим і більш насиченішим. Відмінно зміцнює і зволожує локони, знижуючи їх пористість і забезпечуючи захист від високих температур і UV-променів.

Незмивний крем Ланза відмінно усуває пошкодження, викликані в наслідок освітлення або фарбування. Повертає силу і поповнює втрачену вологу. Засіб швидко і легко проникає в структуру волосся, не залишаючи після себе жирності або липкості.

Основні компоненти крему для блондинок Lanza Blonde:

  • Фірмовий комплекс Vita C-Plex Plus, який містить багато поживних речовин, таких як екстракт апельсинової кірки, масло шипшини і амінокислоти цистину. Вони надають світлому волоссю здоровий блиск, підвищують міцність і пружність волокна, зменшуючи посічення і пошкодження. В результаті чого волосся стає більш яскравими і блискучими
  • Масло шипшини оберігає фарбоване волосся від потускніння і зневоднення
  • Масло кірки апельсина
  • Масло з насіння квітів пенника лугового

Спосіб застосування: нанесіть засіб на чисте вологе або сухе волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині. Не змивати.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
43007

Характеристики

Тип волосся
освітлене
Об`єм
150 мл
Серія
Healing Blonde
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти