×

Сироватка з аргановою олією GKhair Serum

Подобається246
1 515,00 грн
Об `єм
  • 100 мл
  • 50 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 75,75 грн

Бренд:
Опис

Косметика для волосся американського бренду Global Keratin кожен день отримує все нові і нові хвалебні відгуки з усього світу. Вчені компанії створили унікальні формули, завдяки яким їхні засоби швидко зміцнюють і відновлюють навіть саме пошкоджене волосся.

Торгова марка Global Keratin створила ще один інноваційний косметичний засіб - Serum. Це сироватка на основі арганового масла, яку можна використовувати і на вологі, і на сухі локони. Global Keratin Serum прекрасно підійде для волосся всіх типів. Всього лише кілька крапель чудодійного шовку по довжині волосся миттєво зроблять локони слухняними, блискучими і гладкимию

У складі Global Keratin Serum містяться тільки природні компоненти - спеціальний кератиновий комплекс, натуральні масла, корисні вітаміни і мінерали. Вони наповнюють волосся зсередини, роблячи його акуратним і доглянутим. Ще одним важливим плюсом у сироваці Глобал Кератин є її моментальна здатність проникати глибоко в структуру волоска, при цьому вона миттєво вбирається і не залишає жирного або липкого шару на поверхні.

Сироватка Global Keratin Serum - це відмінний спосіб оживити локони, надати їм енергії і гарного сяйва!

Спосіб застосування: нанесіть пару крапель засобу на долоні, потім розподіліть його по всій довжині волосся. Особливу увагу приділіть кінчиків. Сивортку можна наносити як на вологі, так і на сухі локони власникам волосся будь-якого типу.

Обсяг: 10 мл і 50 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Кристаллы и сыворотки
Тип волосся
пошкоджене
сухе
усі типи
Об`єм
50 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Масло для волос пахнет дорого, мега жирное и хорошо ложится на волосы

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти