×

Сироватка для зони навколо очей на основі гіалуронової кислоти Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum

Подобається57
2 697,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 134,85 грн

Бренд:
Опис

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum

З віком контур очей виглядає більш стомленим: стає помітною слізна борозна – ця неприваблива складка між носом і вилицями, яка стає запалою, коли шкіра втрачає еластичність. Сироватка для очей Intensive Hyaluronic Eye Serum - це засіб, який допомагає заповнити "долину сліз", усунути ознаки втоми та зморшки навколо області очей.

  • Інтенсивно зволожує шкіру навколо очей завдяки високомолекулярній гіалуроновій кислоті, яка підтримує вміст вологи в епідермісі.
  • Завдяки дуету гіалуронової кислоти підтягує та помітно розгладжує зморшки навколо очей. Інкапсульована та середньої молекулярної маси гіалуронова кислота повторно ущільнють та стимулють синтез шкірної гіалуронової кислоти для тривалого ефекту наповнення.
  • Освіжає завдяки потрійній технології активних інгредієнтів проти втоми, які допомагають зменшити темні кола та набряклість (кофеїн, рускогенін та карнозин)

Спосіб застосування: Наносьте сироватку вранці та ввечері круговими масажними рухами за допомогою металевого кінчика, який забезпечує ультрасвіжий та протинабряковий ефект. Її рідка та прозора текстура може використовуватися окремо або під ваш звичайний крем для контуру очей. Засоби лінії Intensive використовуються поперемінно зі звичайними засобами для догляду за шкірою для цілеспрямованого лікування.

Об'єм: 15 мл

Зроблено у Франції

Читати далі
Деталі товару
V6113

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Сироватка
Серія
Intensive Hyaluronic
Країна виробник
Франція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти