×

Термобраш Termix Evolution XL, 28 мм

Подобається424
704,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,20 грн

Бренд:
Опис

Termix Evolution XL 28 mm

Termix Evolution XL - це серія професійних брашингов, створена спеціально для укладання довгого волосся. Дана серія характеризується довшим (+3 см) корпусом, завдяки якому ви зможете значно швидше і легше укладати довге волосся. Брашінг серії Evolution XL дозволяє захоплювати більше волосся за один рух, створюючи ідеальні хвилі з ефектом природно кучерявих кінчиків.

Барабан брашінга виготовлений з політетрафторетилену, який володіє приголомшливою властивістю не накопичувати в собі різні речовини, наприклад залишки стайлінгу.

Отвори навколо щетинок мають незвичайну ромбоподібну форму, завдяки якій, кількість повітря, що проходить через них збільшується на 10%. За рахунок цього час сушіння волосся скорочується аж на 30% в порівнянні зі звичайними брашами.

Іонізована нейлонова щетина відмінно усуває статичну електрику, надаючи волоссю блиск і шовковистість.

Ручка гребінця розроблена з урахуванням того, що брашінг буде безперервно використовуватися майстрами, а отже вона правильно збалансована за вагою, щоб не навантажувати кисть, і має анти-ковзне покриття, завдяки якому гребінець не вислизає навіть з мокрих рук.

Діаметр 28 мм

Матеріал щетини - нейлон

Матеріал корпусу - тефлон

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару
P-EVO-5006XLP

Характеристики

Внешний диаметр
28 мм
Серія
Evolution XL
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти