×

Як правильно вибрати щітку для волосся

Опубліковано6 Років тому
Подобається0

За роки своєї роботи ми дізналися, що більшість людей використовують неправильні гребінці для свого волосся. Багато хто купує гребінця навіть не замислюючись, підійде він його волоссю чи ні. А кожний гребінець призначений не тільки для виконання конкретного завдання, а й для конкретнго типу волосся.

У цій статті ми вирішили поділитися своїми знаннями з цього приводу і розповісти Вам про найпопулярніші гребінці і пояснити, для кого вони призначені і що вони роблять. Це допоможе вам при виборі і покупці наступної гребінця.

Види гребінців

   1. Щітка-лопата


Такі гребінці призначені для середнього і довгого волосся.

Вони використовуються для витягування волосся. Щітка лопата розгладжує і пригладжує поверхню волосся, роблячи його гладким, рівним і шовковистим.

Краща щітка, яку нам доводилося тестувати - це Wet Brush. Вона досить велика і має довгу ручку, її зубчики прекрасно зчіплюються з пасмом волосся, а спеціальні вентиляційні отвори, розташовані на її зворотному боці, дозволяють гарячому повітрю циркулювати, не перегріваючи локон. Якщо ви вирішите, що гребінець Wet Brush занадто великий для вас, ви можете розглянути гребінці бренду The Knot Dr. У даного бренду є два варіанти таких гребінців - вузькі, для зовсім короткого волосся, і середні, для волосся довжиною до плечей. Гребінці цих брендів мають високу якість виконання і можуть використовуватися як в салонах, так і вдома.

 

  1. Девятірядний гребінець

Підійде для середнього і довгого волосся.

Використовується для випрямлення волосся, створюючи при цьому прикореневій обсягу і акуратний скіс на кінцях.

Гребінець Vess відмінно підходить для створення гладкості на середньому і довгому волоссі. Її щетинки розташовані таким чином, що ви легко зможете підняти волосся в прикореневій зоні, щоб зробити укладку більш об'ємною. Її зігнута форма дозволяє укласти красиво і акуратно кінчики волосся.

 

  1. Семирядний гребінець


Підійде для короткого і середнього волосся.

Використовується для випрямлення волосся, створюючи при цьому прикореневій обсягу і акуратний скіс на кінцях.

Такий гребінець, як і попередня, гребінець Vess відмінно підходить для створення одночасної гладкості та обсягу, але тільки на короткому волоссі. З його допомогою дуже зручно укладати боб-каре. Її щетинки розташовані таким чином, що ви легко зможете підняти волосся в прикореневій зоні, щоб зробити укладку більш об'ємною. А вигнута форма дозволить укласти красиво і акуратно кінчики волосся.

 

  1. Гребінець з натуральною щетиною


Підходить для середнього і довгого волосся.

Гребінці з натуральною щетиною використовуються для надання волоссю блиску, з їх допомогою зручно створювати високі хвости.

Найзручнішеий і наша найулюбленіший гребінець з натуральною щетиною - це YS Park 651. Звичайно, коштує він недешево, але повірте на слово, він прослужить вам цілу вічність. До речі, за допомогою такої щітки можна наносити лак для волосся. Спочатку ви розпилює лак на щетину гребінця, а потім прочісуєте ним волосся. Такий спосіб, дозволить зачісці виглядати дуже природно, але при цьому вона буде надійно зафіксована.

 

  1. Гребінець для начосу


Підходить для короткого, середнього і довгого волосся.

Використовується для створення начосу на волоссі.

Така маленька з легкістью зможе допомонти створити обсяг на сухому волоссі. Досить провести пару раз нею біля коренів, і ви отримаєте незабутній обсяг. Для цих цілей ми рекомендуємо використовувати Tangle Teezer. Хоч даний бренд і не відноситься до професійних брендів, які використовують майстри в салоні, але для створення начосому в домашніх умовах, це відмінний варіант, який справляється зі своїм завданням на всі 100%.

 

 6.  Вентиляційний гребінець

Підходить для середнього, довгого, кучерявого і товстого волосся.

Використовується, щоб випрямити кучеряве волосся.

Стайлер YS Park розроблений таким чином, щоб створити максимальний натяг пасма і витягнути товсте або кучеряве волосся. А спеціальні вентиляційні отвори в корпусі, дозволяють відмінно циркулювати гарячому повітрю, не перегріваючи при цьому волосся.

 

  1.  Брашинг


Підходить для середнього і довгого волосся.

Він використовується для створення обсягу і локонів при сушці феном.

Брашінг - цє круглий гребінець, який випускається в різних діаметрах. Чим довше ваше волосся - тим більший діаметр вам необхідний. Ми рекомендуємо використовувати брашинги з натуральною щетиною. Вона захищає волосся від перегріву в процесі сушіння. Так само, обов'язковою умовою, при виборі Браша, є наявність отворів в корпусі, через які циркулює гаряче повітря.

Якщо у вас залишилися які-небудь питання з приводу гребінців для волосся, ви можете задати їх нижче.

Супутні товари
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти