×

Без сивини з American Crew

Опубліковано6 Років тому
Подобається1

Ніхто не хоче старіти, будь то жінка або чоловік. І якщо жінки не приховують свого страху перед неминучим старінням, чоловіки все-таки намагаються його не показувати. Але, тим не менш, практично кожного з них хвилює сивина. При цьому, жінка може скористатися фарбою, щоб від неї позбутися, а для чоловіків такий варіант абсолютно неприйнятний. Тому американські вчені бренду American Crew створили спеціальний продукт для маскування чоловічої сивини.

Відмінність даного продукту від звичайного фарбування в тому, що сивина не зафарбовається повністю, а маскується. При цьому помітити, що волосся боло чимось пофарбоване неможливо. Ефект виходить натуральним і в той же час досить тривалим. Не створюється ефекту перуки і не видно різниці між пофарбованим та натуральним волоссям.

Система маскування сивини American Crew

Вже багато років ця система займає перше місце в світі як найбільш затребуваний продукт для догляду за чоловічим волоссям. Його використовує величезна кількість чоловіків по всьому світу, навіть можливо, що і з вашого оточення теж, а ви про це навіть не здогадуєтеся.

Технологи компанії при її розробці врахували всі можливі особливості і побажання представників сильної статі, тому засіб зі стовідсотковою впевненістю можна назвати інноваційним. Нижче ми вам із задоволенням розпишемо всі його особливості.

Отже, даний камуфляж представлений в чотирьох найпопулярніших відтінках. Це дає можливість легко підібрати тон під ваш натуральний колір.

1. Для світлих локонів (7-8 рівень тону) - Light

2. Для русявих (5-6 рівень тону) - Medium Ash

3. Для каштанових (4-5 рівень) - Medium Natural

4. Для темних і чорних (2-3 рівень) - Dark

На зображенні ви можете визначити свій натуральний колір волосся і побачити приблизний результат в залежності від того, який тон ви оберете.

Крім того, що ви зможете точно підібрати свій відтінок, ви зможете самі контролювати ступінь камуфлювання сивини.

1. Щоб замаскувати 25% сивого волосся необхідно наносити камуфляж за допомогою спонжа для фарбування. При такій техніці, ви позбудетеся від жовтого відтінку волосся і зробите його більш благородного тону.

2. Щоб приховати 50% - необхідно наносити склад щіточкою. При такій техніці половина сивини маскується, набуваючи природнього відтінку, а половина залишається бликувати, створюючи враження, що сивина тільки з'являється.

3. Щоб замаскувати 75% - використовуйте гребінець. Самий звичайний чоловічій гребінець. З його допомогою фарбуюча суміш легко і рівномірно розподілиться по поверхні волосся, надаючи йому натуральний живий блиск і природний відтінок.

4. Щоб повністю замаскувати сивину, скористайтеся пензлем для фарбування. Кисть зафарбує кожен волосок і позбавить вас від небажаної сивини.

На все це у вас піде всього лише 15 хвилин. 5 хвилин на несення продукту; 5 хвилин на очікування результату і 5 хвилин на миття. Всього лише 15 хвилин, і ви забудете про свою напасть.

Після того як ви визначитеся з кольором і бажаним результатом, можна переходити безпосередньо до підготовки компонентів до їх нанесення. Необхідно змішати барвник Precision Blend з проявником American Crew Developer в пропорції 1: 1. На коротке волосся знадобиться десь 10 мл барвника і стільки ж проявника. Змішавши їх в пластиковій ємності, можна наносити.

Щоб змити залишки камуфляжу, найкраще скористатися спеціальним шампунем Precision Blend Shampoo, який був розроблений саме для цієї процедури.

Камуфлювання American Crew розроблено без використання аміаку. Його замінником виступає етаноламін. За рахунок цього, фарбуюча суміш не має неприємного запаху.

American Crew Precision Blend упакована в три тюбика по 40 мл. Такого набору, на коротку стрижку, вистачить мінімум на 8 процедур.

Завдяки вченим American Crew тепер і чоловіки можуть зберегти молодість і красу надовго. Залишилися питання стосовно засобів або процедури? Задавайте їх нижче, і ми обов'язково на них відповімо!

Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти