×

Colour Bomb - свобода творчості

Опубліковано6 Років тому
Подобається3

Підводячи підсумки минулого року, ми звернули увагу, що найбільш затребуваним продуктом 2017 року були тонуючі бальзами від IdHair. Крім великого бажання їх купити, у наших клієнтів виникало багато питань: як правильно їх використовувати, який відтінок підійде до того чи іншого кольору волосся, а також як довго він тримається. Саме тому, ми вирішили розповісти всі правила і секрети використання Colour Bomb в цій статті.

Відтінки IdHair Colour Bomb

Представляємо Вам повну палітру кольорів. Як Ви можете бачити, ми спробували максимально точно охарактеризувати кожен тон, щоб Вам легше було підібрати свій відтінок.

Палітра IdHair Colour Bomb

Перейти до Купівлі ID HAIR COLOUR BOMB

Правила нанесення тоніків Colour Bomb

1. Щоб створювати яскраві і насичені тони, ми рекомендуємо спочатку освітлити волосся, бажано до 8-10 рівня. Потім добре вимити волосся шампунем, підготувавши його до нанесення тонуючого бальзаму.

- Нанесіть бажаний відтінок або суміш з декількох відтінків на чисті сухе або вологе волосся і залиште на 20-40 хвилин. Чим довше ви будете тримати засіб на волоссі, тим яскравіше буде відтінок.

- Змийте залишки бальзаму з волосся, не використовуючи шампунь.

- Протягом наступних 24 годин не мийте волосся з шампунем.

Якщо ви хочете досягти більш стійкого і насиченого відтінку, використовуйте Colour Bomb разом з Niophlex.

- Змішайте Niophlex №1 з Colour Bomb. На кожні 10 грам тоніка додається 1 грам Ніофлекса. Тут дуже важливо витримати пропорцію, тому використовуйте ваги. Перемішайте обидва засоби між собою і нанесіть на чисте сухе волосся. Час витримки 20-40 хвилин

- Змийте залишки бальзаму з волосся, не використовуючи шампунь.

- Нанесіть на вологе волосся Niophlex №2 і залиште його на 3-5 хвилин.

- Протягом наступних 24 годин не мийте волосся з шампунем.

При нанесенні фарбувальної суміші на волосся слід дотримуватися простих правил. Одягайте рукавички, щоб не забарвити шкіру рук, і наносьте на лінію росту волосся захисний крем. Так фарбування буде виглядати значно акуратніше. Щоб добре пофарбувати все волосся, розділіть його на зони і наносьте бальзам на невеликі пасма волосся, профарбовуючи їх від коренів до кінчиків.

2. Щоб освіжити колір вже фарбованого волосся, наносьте Colour Bomb за такою технологією:

- Попередньо вимийте волосся шампунем, без використання кондиціонера

- Нанесіть тонік на вологе волосся. Для більш зручного нанесення використовуйте кисть для фарбування.

- Через 5-10 хвилин змийте водою.

Як довго тримається Colour Bomb

Після фарбування волосся бальзамами Colour Bomb, колір волосся залишається таким ж яскравим і насиченим і після миття волосся. Однак на стійкість відтінку також впливають і інші фактори, такі як:

  • Стан волосся
  • Правильність використання засобу
  • Частота миття голови
  • Вплив сонячних променів
  • Обраний тон ColourBomb

Поради для продовження яскравості і стійкості відтінку

Щоб локони довше залишалися насиченими і яскравими, використовуйте Colour Bomb на попередньо освітленому волоссі. Використання сухого шампуню також допоможе зберегти відтінок трохи довше.

Кожен тон Colour Bomb володіє своєю стійкістю, так, чим яскравіше і темніше тон, тим більше стійким і інтенсивним він буде на волоссі. Щоб зрозуміти, як Colour Bomb проявиться на волоссі, нанесіть крапельку бальзаму на білий папір. Саме, такий тон і вийде на освітлених до 10 рівня локонах.

Colour Bomb унікальні відтінки

Як ми писали вище усі бальзами можна змішувати між собою, щоб отримувати нові ексклюзивні кольори. Ось деякі з них:

Які кольори можна отримати з Id Hair Colour Bomb

Пробуйте, експериментуйте і діліться, тим, що у вас вийшло в коментарях. А також, якщо ще залишилися питання задавайте їх!

ДИВИТИСЯ ВСІ тонуючі КОНДИЦІОНЕРИ

Супутні товари
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти