×

Olaplex vs Niophlex

Опубліковано6 Років тому
Подобається0

Що обрати Olaplex чи Niophlex?

Сьогодні жодне фарбування в салоні не проходить без використання спеціальних засобів, які зміцнюють структуру волосся та не дають їй руйнуватися. Кожна торгова марка, що поважає себе, випустила свій такий диво засіб, так званий Plex. Але на ринку б'юті індустрії вже є два лідери, тягатися з якими іншим дуже складно. Йдеться про американського Olaplex та шведського Niophlex.

Ми не змогли пройти повз цю тему, і вирішили порівняти Olaplex та Niophlex, знайти їх схожість і відмінності, а також допомогти майстрам і клієнтам зробити для себе вибір: Що мені необхідно Olaplex або Niophlex?

Отже, за порядком. Olaplex - це американська торгова марка асортимент, якою представлений лише однойменною системою. До неї входять три продукти, один із яких призначений для домашнього використання.

Niophlex – це система відновлення структури волосся від шведського бренду ID Hair. Крім цієї системи, в асортименті марки є косметика для домашнього догляду, барвники та аксесуари для майстрів.

У таблиці нижче наведено порівняльні характеристики обох продуктів.

Niophlex

Olaplex

Склад

Основним активним компонентом формули Niophlex є молекула НІОСОМУ, у складі якої міститься суміш N-ацетил-L-цистеїни, фітокерамідів та амінокислот

У складі формули Olaplex містить лише один активний компонент - Біс-Амінопропіл Дігліколь Дімалеат (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate)
Принцип дії

Відновлює структуру волосся у найглибших шарах кортексу (амінокислотні ланцюги). Відновлює, зволожує та оздоровлює волосся.

Знову з'єднує та посилює дисульфідні зв'язки, які забезпечують волоссю природну міцність, еластичність та силу.
Спосіб використання

Відмінно взаємодіє з будь-якими хімічними процедурами (фарбування, освітлення, кератинове випрямлення, хімічне випрямлення, хімічна завивка)

Відмінно взаємодіє з будь-якими хімічними процедурами (фарбування, освітлення, кератинове випрямлення, хімічне випрямлення, хімічна завивка)

Особливості

- Схвален організацією Green Salon

- Не змінює тривалість процедури

- Не змінює формулу фарбування

- Не має обмеження щодо рівня освітлення волосся

- Не змінює очікуваний результат

- Універсальний

- Не знижує інтенсивність відтінків

- Доступна ціна

- Має додаткові засоби для домашнього догляду (шампунь, кондиціонер, спрей, маска)

- Не збільшує час процедури

- Не вимагає вищого відсотка окислювача при освітленні чи фарбуванні

- Не змінює очікуваний результат

- Універсальний

- Не знижує інтенсивність відтінків

- Висока ціна

Підбивши підсумок, можна сказати, що обидві процедури забезпечують однаковий результат. Основна їхня відмінність у часі проведення процедури та її вартості. Ну, і звичайно, наявність статусу Green Salon і цілої лінії засобів для домашнього догляду є незаперечною перевагою Niophlex перед Olaplex.

Ознайомитись з асортиментом та придбати засоби для домашнього догляду Niophlex або Olaplex ви можете у нас на сайті (дивіться нижче).

Супутні товари
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти