×

Топ 6 подарунків мамі

Опубліковано7 Років тому
Подобається0

Що подарувати мамі

Напередодні Новорічних свят кожний з нас ретельно продумує подарунки для близьких людей. Адже Новий Рік це свято чудес та чарівництва і дуже хочеться, щоб і подарований подарунок виявився таким же чудовим та чарівним. І от якщо для дітей, які починають чекати на Новий Рік як тільки він закінчується, кожен подарунок чарівний, то догодити батькам набагато складніше. Кожна людина з віком стає більш практичною і перестає радіти дрібним дрібничкам. Тому до вибору подарунка улюбленим батькам потрібно підійти дуже серйозно, особливо якщо це подарунок мамі.

Мама, хоч доросла і практична людина, ще й жінка, і про це забувати не варто, а подарунок для жінки має бути вражаючим. Побалувати маму доброю та дорогою косметикою просто необхідно. Адже хто, крім Вас, це зробить? Напевно ніхто.

1. Першим найприємнішим подарунком для мами може стати легендарна маска від Macadamia Natural Oil. Її чудо-властивості стільки разів вже обговорювалися, що ми повторювати про них не станемо, а просто нагадаємо, що крім своїх функцій, що відновлюють, вона надає і омолоджуючий вплив на структуру волосся і шкіру голови.

2. Кожна жінка мріє мати тільки найкращу техніку вдома незалежно, піч це або фен для волосся. Порадуйте маму якісним професійним італійським феном для волосся Parlux. Ця саме та річ, взявши до рук яку, стає ясно, що перед вами реально якісний прилад, а не якась китайська підробка.

3. З віком у більшості людей з'являється надмірна сухість волосся, впоратися з якою за допомогою звичайних шампунів та кондиціонерів неможливо. Але для цих цілей є спеціальна, глибоко зволожуюча олія Макадамії, яка моментально зволожує, живить і робить волосся напрочуд блискучим.

4. Ще одним приємним подарунком для мами може стати набір косметики Helen Seward. Італійська якість відображається у засобах цього бренду найкраще. Величезний вибір засобів, залежно від типу шкіри голови та виду волосся, дозволяють найточніше підібрати необхідні продукти для щоденного догляду за волоссям.

5. Річний запас професійної фарби для волосся – не менш приємний подарунок. Подаруйте мамі фарбу, окислювач, шампунь для фіксації кольору в такій кількості, щоб до наступного Нового року вона не переживала, що настав час фарбуватися, а фарби немає. Забарвивши волосся професійною фарбою, вам вона буде шалено вдячна за отриманий ефект, а бажання повернутися до побутових барвників у неї зникне геть.

6. Золота людина, а ваша мама саме така, ми впевнені, потребує золотих подарунків. Спеціально для таких людей ми підготували Золотий подарунковий набір від GkHair. Три засоби, які повністю забезпечують висококласний догляд за волоссям будь-якого типу. Американські вчені постаралися наславу створюючи ці кошти – цілком натуральні компоненти, органічні олії та кератин у складі, хіба не золото?ї

Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти