×

Антицелюлітний мус That'So Deep Kineticell

Подобається50
1 255,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 62,75 грн

Бренд:
Опис

That’So Deep Kineticell Cellulite Treatment

Антицелюлітний "шипучий" мус призначений для усунення целюліту.

Унікальне поєднання активних інгредієнтів із передовою косметичною технологією миттєво освіжає та наповнює шкіру енергією. Шипучі технології викликають ультра інтенсивний та цілеспрямований вплив на шкіру з апельсиновою кіркою та жирові відкладення з поступовим ремоделюванням оброблених ділянок, які незабаром стають більш пружними, підтягнутими та гладкими.

Активні компоненти:

  • Кофеїн, теобромін, що витягується з насіння какао та карнітин відіграють важливу роль, стимулюючи дренаж рідини та полегшуючи метаболізм жирів, присутніх у жировій тканині.
  • Екстракт плюща має чудову анестезуючу та протизапальну дію, зменшуючи локальний біль.
  • Екстракти рослин центели азіатської та берези покращують мікроциркуляцію та зменшують набряклість. Вони виконують дренажну дію, сприяючи реабсорбції води та виведенню токсинів.
  • Екстракт сої та гранату забезпечують активну дію проти вільних радикалів, мають антиоксидантну та протизапальну дію. Екстракт гранату містить еллагову кислоту і дуже багатий на вітаміни і поживні речовини для шкіри.
  • Екстракт хмелю та фукус песколосус стимулюють обмін речовин у клітинних тканинах, надаючи зміцнюючу та тонізуючу дію, покращуючи зовнішній вигляд та еластичність шкіри.

Спосіб застосування: Добре струсіть перед використанням, поки консистенція продукту не перетвориться з рідкої на тверду, переверніть продукт вгору дном і потім нанесіть невелику кількість продукту безпосередньо на проблемну область тіла. Натисніть на мус (нанесений на шкіру) рукою, щоб активувати ефект «шипучості». Мус починає діяти через 6-8 годин після нанесення, поступово вивільняючи активні інгредієнти.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0614500

Характеристики

Об`єм
200 мл
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти