×

Термальна терапія Lanza Emergency Service

Подобається78
2 819,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 140,95 грн

Бренд:
Опис

L'ANZA Keratin Healing Oil Emergency Service Thermal Therapy Part A

Швидка допомога Lanza - це нано реконструкція для волосся, яка забезпечує інтенсивний догляд за сильно пошкодженим волоссям. В асортименті бренду це найсильніша система лікування волосся.

Термальна терапія - це 1 крок цієї системи. Пептиди, в її складі, самостійно збираються, утворюючи каркас, який створює нову структуру в пошкодженій структурі волосся. Тепло забезпечує енергію, необхідну для активації формування нового каркаса у всьому волоссі. Після того, як новий каркас буде побудований, кінцеві компоненти системи (Крок 2) матимуть платформу і зможуть організуватися і з'єднатися.

Ключові компоненти термальною терапії (Частина А): Масло абіссінського насіння, Масло Бабассу, Масло фруктів Асаі, Масло з насіння Кави, Олія з насіння квітів пінника лугового, Масло з насіння мурумуру, Квіти Кактуса, Екстракт Яблук, Рис

рН 2.5

Спосіб застосування:

Крок 1. Для підготовки волосся використовуйте шампунь L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo, або будь-який інший шампунь бренду, що підходить під ваш тип волосся. Ретельно вимийте волосся. Обережно видаліть рушником надлишок води. Нанесіть THERMAL THERAPY (ЧАСТИНА А) на волосся і ретельно розподіліть по всій довжині. Накрийте волосся шапочкою. Прогрійте волосся феном на середній температурі протягом 10 хвилин. Промийте волосся теплою водою. Обережно видаліть рушником надлишок води. На цьому етапі волосся буде жорстким. Не розчісуйте волосся перед наступному кроком.

Обсяг: 295 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Серія
Emergency Service
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти