×

Маска Глибоке Лікування Lanza

Подобається146
3 323,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 166,15 грн

Бренд:
Опис

L'ANZA Ultimate Treatment Deep Treatment

Поживна маска Lanza поповнює необхідний білок, воду і мінеральні речовини для волосся. Цю маску необхідно використовувати разом з Power Boosters. Її високотехнологічна система дозволяє повністю переносити відновлючі активні речовини в структуру волосся.

Цей засіб є 2 кроком в процедурі протезування волосся Lanza.

Рослинний склад Глибокого лікування Ланза:

• Кора дерева Гуго - забезпечує рясну піну

• Масло з насіння квітів пенника лугового - додає блиск і наповнює локони вологою, відновлюючи сухе і пошкоджене волосся. Містить велику кількість ліпідів і пом'якшуючих засобів для глибокого зволоження волосся без обтяження.

• Екстракт квітів Лаванди - запобігає появі лупи і випаданню волосся, зміцнює коренні і сприяє росту нового волосся

• Лавандова олія - ​​заспокоює і надає комфортні відчуття шкірі голови. Завдяки своїм природним лікувальним і поживними властивостями, відмінно живить шкіру голови. Володіє природними антисептичними і протигрибковими властивостями, які допомагають в боротьбі з грибком і іншими мікробами.

• Масло горіха Макадамії - забезпечує інтенсивне живлення і відновлення ослабленого та пошкодженого волосся

• Масло горіха Куку - цінується за його неймовірні зволожуючі властивості. Він містить пом'якшувальні речовини, багаті лінолевої кислотою, альфа-лінолевої кислотою і незамінними жирними кислотами. Цей природний зволожувач швидко проникає в структуру волосся і поглинається нею повністю.

• Морські водорості - один з найбільш цінних компонентів в сучасних засобах по догляду за волоссям.

рН: 5.5

Спосіб застосування: змішайте в долоні 1 дозу маски і 3 дози необхідного бустера. Нанесіть на вологе волосся і рівномірно розподіліть по волоссю. Прогрійте його феном протягом 10-20 хвилин. Дайте охолонути і змийте залишки великою кількістю води. Можна також використовувати в якості самостійного засобу для догляду за волоссям.

Обсяг: 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
1000 мл
Серія
Ultimate Treatment
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Маска шикарнейшая. Использовала ее соло вместо кондиционера после каждого мытья. Волосы как шелк после нее. Мне ее хватило больше, чем на год

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти