×

Маска для волосся із синім пігментом Lee Stafford Bleach Blondes Ice White Toning Treatment Mask

Подобається87
1 202,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 60,10 грн

Бренд:
Опис

Lee Stafford Bleach Blondes Ice White Toning Treatment Mask

Пропонуємо охолодити свій світлий колір та покращити стан волосся за допомогою тонуючої маски з синім пігментом Lee Stafford. Ідеальний багатофункціональний засіб для тонування та живлення вашого тендітного світлого волосся.

Маска утворює навколо волосся захисну плівку, таким чином захищаючи природний рівень кератину та зменшуючи пошкодження, які можуть виникнути після знебарвлення, дії УФ-променів та високих температур. Освіжіть і висвітлить свій світлий відтінок за допомогою цього простого у використанні синього тонуючого засобу.

Маска Lee Stafford Bleach Blondes Ice White живить та захищає від пошкоджень при тонуванні. Її зволожуюча формула з пантенолом (провітамін В5), екстрактом ромашки та насінням моринги сприяє природному блиску та гладкості.

Ви можете поєднувати маску з тонуючими шампунем і кондиціонером, щоб посилити ефект нейтралізації теплих відтінків або можете використовувати її самостійно. Вона також ідеально підходить для волосся пофарбованого в техніці балаяж.

Спосіб використання: Після миття голови рясно нанесіть маску на вологе волосся від коренів до кінчиків. Поступово розподіліть маску по волоссю. Залиште на 1-5 хвилин, залежно від того, наскільки інтенсивний результат ви хочете отримати. Ретельно змийте. Використовуйте щотижня.

Об'єм: 200 мл

Зроблено у Великій Британії

Читати далі
Деталі товару
LS5593

Характеристики

Відтінок
Нейтрализация желтизны
Тип волосся
освітлене
Об`єм
200 мл
Серія
Bleach Blondes
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти