×

Термозахисний спрей Marlies Moller

Подобається498
1 308,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,40 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Brilliance Colour Seal

Цей термозахисний спрей створений не тільки для захисту волосся від високих температур, але і для збереження кольору фарбованого волосся. Він забезпечує надійний захист при укладці тепловими приладами, захищає відтінок від вигоряння на сонці і надає гарний природній блиск.

За рахунок свого складу, засіб забезпечує локонам додатковий догляд. Його компоненти спрямовані на реконструкцію та зміцнення структури волосся. Так, спрей виконує не тільки захисні функції, але і відновлюючі.

Активні компоненти термозахисту Marlies Moller:

  • Colour Enrich System - фірмова запатентована технологія. В її складі містяться екстракт і протеїни рису, кератин і масла. Дана система працює над відновленням пошкодженого, в наслідок фарбування, волосся. Компоненти, що входять до неї, забезпечують локонам глибоке живлення і захист.
  • Комплекс Hair & Root Beauty Complex на основі стовбурових клітин яблук, протеїнів кашеміру і масла авокадо. Він покращує і підтримує стан волосся, роблячи його більш міцним. Забезпечує живлення та відновлення волосся зсередини.

Спосіб застосування: розпиліть спрей на волосся перед укладанням або прийняттям сонячних ванн. Можна використовувати як на сухому, так і вологому волоссі.

Обсяг: 125 мл

Зроблено в Швейцарії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
21014

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
тонке
усі типи
Об`єм
125 мл
Серія
Colour
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти