×

Підтягуючий гель для тіла Guam

Подобається460
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Це засіб від світового лідера з виробництва косметики для догляду за тілом Гуам має антицелюлітний ефект і може використовуватися як соло, так і в якості завершального догляду після процедур обгортання. Його склад збагачений природнім мінералом - турмаліном, який позитивно впливає на стан шкіри.

Підтягаючий гель Гуам відмінно заспокоює шкіру і зменшує її почервоніння, яке є частим результатом обгортання. Підтягує і тонізує шкіру, забезпечуючи її необхідним зволоженням. Він миттєво вбирається, не залишаючи слідів ні на шкірі, ні на одязі.

Активні компоненти підтягуючого гелю Guam:

- Кристали чорного турмаліну випромінюють інфрачервоні промені, які розширюють кровоносні капіляри, прискорюючи обмін речовин і активізуючи роботу клітин

- Екстракт водоростей GUAM багатий мінералами, макро- і мікроелементами, протеїнами і вітамінами. Проникаючи глибоко в шкіру, він забезпечує їй глибоке зволоження, яке зберігається тривалий час, повертає шкірі пружність гладкість і еластичність

- Біла глина відмінно виводить зі шкіри шлаки, токсини, надлишки рідини і солі, усуває набряклість, підтягує і робить шкіру більш еластичною. Має розігріваючий ефект.

Спосіб застосування: масажними рухами нанесіть гель на проблемні ділянки тіла.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
11283

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Гель
Серія
FIR
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти