×

Зміцнюючий тонік для відновлення волосся Loma

Подобається838
1 202,00 грн
Об `єм
  • 100 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 60,10 грн

Бренд:
Опис

Loma Fortifying Repairative Tonic

LOMA Nourishing Collection - це справжня знахідка для дуже сухого, пошкодженого, хімічно обробленого і фарбованого волосся. Регулярне використання засобів цієї серії, поверне здоров'є і красу навіть самому неживому волоссю.

LOMA Fortifying Repairative Tonic - це органічний тонік-спрей спеціально розроблений для відновлення пошкодженого волосся. Він зміцнює корені волосся і запобігає випадінню, стимулює і прискорює ріст.

Тонік Лома збагачений унікальними органічними компонентами, які благотворно впливають як на волосся, так і на шкіру голови. Вони регенерують і заспокоюють чутливу шкіру голови, знімаючи подразнення, свербіж, лущення та інші неприємні симптоми.

Володіє ароматом груші та журавлини.

Основні компоненти Loma Fortifying Repairative Tonic:

  • Масло насіння жожоба - це немов зволожуючий крем для волосся, насичений вітаміном Е і вітамінами групи В, для захисту волосся і шкіри голови від наслідків екологічного впливу.
  • Токоферол - органічний вітамін Е на основі соняшнику, багатий натуральними антиоксидантами, надійно забезпечує захист волосся і шкіри голови
  • Креатин - на 35% ефективніше, ніж будь-який протеїн або кератин. Відновлює внутрішню міцність волосся, в тому числі забарвленого, хімічно обробленого і знебарвленого.

Спосіб застосування: нанесіть спрей на вологе або сухе волосся від коренів до кінчиків. Не потребує змивання.

Обсяг: 100 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
сухе
Об`єм
100 мл
Серія
Nourishing Collection
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти