×

Зволожуюча сироватка для обличчя та декольте That'so Golden Beauty

Подобається2
1 425,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 71,25 грн

Бренд:
Опис

That'so Golden Beauty

Напівпрозорий зволожуючий спрей для бездоганного здорового та сяючого кольору обличчя (завдяки гіалуроновій кислоті). Природне сяйво, яке триває близько 3 днів (завдяки DHA). Свіжий та ніжний аромат

Спрей гарантує миттєвий колір завдяки напівпрозорому натуральному пігменту. Стійка засмага проявляється через 3-4 години після нанесення, протягом яких бажано не контактувати з водою. Тривалість його дії близько 3 днів.

Активні компоненти:

  • Миттєва засмага досягається завдяки косметичному бронзатору, суміші кольорових пігментів, які також використовуються в їжу та безпечні для шкіри.
  • ДГК (дигідроксиацетон) інгредієнт рослинного походження, що гарантує поступову та стійку засмагу, не викликаючи пошкодження шкіри. Лосьйон впливає на поверхневий шар епідермісу, надаючи яскравого та інтенсивного кольору, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям. Продукт не містить еритрулози.
  • Пантенол рослинного походження - забезпечує інтенсивне та тривале зволоження завдяки своїм пом'якшуючим та зволожуючим властивостям. Глибоко відновлює шкіру, надаючи їй еластичність та пружність.
  • Гіалуронова кислота – природно присутня у нашому тілі та у найглибших шарах шкіри. Інтенсивно зволожує, надаючи щільності, яскравості та еластичності, помітно зменшуючи зморшки та ознаки старіння.

Спосіб застосування: розпиліть на шкіру безперервним та рівномірним рухом, тримаючи спрей на відстані близько 30 см від шкіри. Дайте висохнути, не втираючи, або використайте фен для швидшого результату.

Об'єм: 50 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0655100

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип продукта
Автозасмага
Сироватка
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти