×

Зволожуючий енергетичний еліксир 24г Juvena

Подобається175
2 693,00 грн
Об `єм
  • 50 мл
  • тестер 50 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 134,65 грн

Бренд:
Опис

Juvena Skin Energy Aqua Recharge Essence

Сироватка Aqua Recharge Essence забезпечує інтенсивне зволоження глибоких шарів шкіри протягом 24 годин. Її формула має потужну зволожуючу дію з пролонгованим ефектом. Цінні активні компоненти глибоко проникають в шкіру і сприяють збереженню вологи в глибоких шарах шкіри.

Фірмова технологія SkinNova SC захищає і активізує власні стовбурні клітини шкіри для відновлення і продовження молодості, а також створює ідеальну мікросередовище для формування здорових клітин. Забезпечує відчуття комфорту і зволоженості після прийняття сонячних ванн.

Активні компоненти: Технологія SkinNova SC, екстракт рослинних стовбурних клітин диких рододендронів, імперата циліндрична, високомолекулярна гіалуронова кислота, пантенол, вітамін Е

Спосіб застосування: Нанесіть сироватку на очищену шкіру перед використанням крему. Розподіліть засіб по шкірі обличчя, шиї і зоні декольте і акуратно помасажуйте кінчиками пальців. Використовуйте в якості додаткового зволожувача для щоденного догляду за шкірою або в якості інтенсивного засобу після сонця.

Обсяг: 50 мл і тестер 50 мл (без коробочки)

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
76122

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Сироватка
Серія
Skin Energy
Країна виробник
Швейцарія

Спеціальні посилання

ean13
9007867761229
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти