×

Набір для запобігання стоншенню волосся Bosley MD BosDefense Color Safe 30 Day Kit

Подобається40
2 380,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 119,00 грн

Бренд:
Опис

Bosley MD BosDefense Color Safe 30 Day Kit

Захистіть волосся від стоншення за допомогою 30-денного набору BosDefense із простою триступеневою системою, що включає живильний шампунь, кондиціонер для об'єму та засіб для надання густоти.

  • Безсульфатний живильний шампунь BosDefense (150 мл) допомагає видалити дигідротестостерон з поверхні шкіри голови, одночасно очищаючи волосся від нашарування стайлінгу та забруднень. Пантенол, рослинні протеїни та екстракт морських водоростей допомагають зміцнити локони. Підтримує оптимальне середовище для зростання більш густого і щільного волосся.
  • Кондиціонер для надання об'єму BosDefense (150 мл) - це невагомий щоденний кондиціонер, що містить інгібітори ДГТ, який надає волоссю густини та блиску, не обтяжуючи його. Біотин, ніацин і пантенол допомагають живити та зміцнювати пасма. Волосся здається більш щільним і насиченим з великим обсягом.
  • Незмивний засіб для густоти BosDefense (100 мл), розроблений для інгібування DHT, являє собою легкий, пінний, не містичий спирту інтенсивний засіб, який може допомогти в омолодженні шкіри голови і сприяти зростанню сильнішого і здоровішого волосся. Екстракт насіння гарбуза, натуральний блокатор ДГТ, а також екстракт стовбурових клітин яблука сприяють здоровому зростанню волосся, а пантенол зміцнює та живить волосся. Допомагає в ущільненні волосся, відновлює крихке волосся та забезпечує миттєвий об'єм.

Особливості та переваги

  • Екстракт гарбузового насіння - натуральний інгредієнт, що блокує дигідротестостерон, багатий на вітаміни і мінерали, сприяє здоровому зростанню волосся.
  • Біотин допомагає зміцнити існуючий волосяний фолікул.
  • Ніацин допомагає оживити волосся, щоб зменшити його випадання.
  • Пантенол допомагає зміцнити існуюче волосся і покращити утримання вологи, роблячи волосся густішим і об'ємнішим.

Спосіб застосування:

  1. Емульгуйте шампунь в руках, рівномірно розподіліть по вологому волоссю, приділяючи особливу увагу шкірі голови. Рясно масажуйте круговими рухами протягом 1 хвилини. Змийте.
  2. Після миття шампунем земульгуйте кондиціонер у руках, рівномірно розподіліть по вологому волоссю, приділяючи особливу увагу середині та кінчикам. Залиште на 5 хвилин і змийте.
  3. Після кондиціонера нанесіть пінку для ущільнення на рідіючі ділянки вимитого шампунем і підсушеного волосся. Наносьте лікувальну піну тільки на шкіру голови та прикореневу зону. Помасажуйте шкіру голови кінчиками пальців. Висушіть і виконайте укладку волосся, як завжди.

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
30 001

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Шикарные средства. Волосы после этого набора гладкие и шелковистые. Очень понравилось каждое средство, жаль нет в большем объеме(

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти