×

Тонік для волосся T-LAB Professional Natural Lifting Hair Growth Toner

Подобається69
969,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 48,45 грн

Бренд:
Опис

T-LAB Professional Natural Lifting Hair Growth Toner

Серія Natural Lifting Collection, створена на основі сертифікованих органічних інгредієнтів, включає в себе широкий вибір засобів для тонкого і ослабленого волосся, які забезпечують миттєвий обсяг від коренів, роблячи волосся більш густим, пружним і щільним.

Тонік Natural Lifting підходить для всіх типів волосся, особливо для тонкого, стоншеного, пошкодженого волосся і позбавленого об'єму і пишноти. Він допомагає відростити довгі і красиві локони, борючись з причинами стоншення волосся. Також відмінно підійде власникам жирного волосся і шкіри голови.

Запобігає випаданню волосся, прискорює ріст і зміцнює волосяні фолікули. Стимулює оновлення клітин шкіри голови. Активізує мікроциркуляцію шкіри голови, доставляє необхідні поживні речовини в волосяні фолікули, щоб зупинити надмірне випадіння волосся. Помітно ущільнює структуру нормального, тонкого і ослабленого волосся.

Основні компоненти:

Екстракт Квітів Плюмерія і авантюрин - очищена мінеральна вода, що містить органічний екстракт плюмерії і дорогоцінного каміння авантюрина, знімає стрес, зволожує волосся і м'яко заспокоює шкіру голови.

Органічне Масло Амаранта - сприяє здоровому поліпшенню росту волосся і запобігає випадінню. Зміцнює структуру волосся, підвищує еластичність шкіри голови і волосся, кондиціонує, стимулює ріст

Рослинна Гіалуронова кислота - володіє потужним зволожуючим ефектом, підвищує щільність волосся, надає йому блиск і здоровий вигляд.

Спосіб застосування: можна використовувати як на сухому, так і на вологому волоссі. Розпиліть на шкіру голови і помасажуйте її. Потім розпиліть по всій довжині.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару
66302

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
тонке
Об`єм
150 мл
Серія
Natural Lifting
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти