×

Шампунь проти випадіння волосся Revlon Professional Pro You Anti-Hair Loss Shampoo

Подобається73
499,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 24,95 грн

Бренд:
Опис

Revlon Professional Proyou The Winner Anti-hair Loss Shampoo

Спеціально створений шампунь для слабкого волосся, схильного до випадіння. Завдяки своїй делікатній формулі Pro You Anti-hair Loss Shampoo підтримує баланс волосся і шкіри голови під час використання. Зміцнює і подовжує життя волосся, сприяє його більш швидкому і здоровому росту. М'яко очищає і відновлює баланс волосся і шкіри голови

Формула з Densipeptide зміцнює структуру волосся, оживляє ламке волосся, зберігає густоту і зволожує шкіру голови і волосся. Технологія в цій формулі включає пептидний комплекс c biotinoyl tripeptide-1 (біотіноіл трипептидом-1), який вирішує проблему випадіння волосся під різними кутами. Ця ультралегка концентрована формула призначена для підтримки густоти і здоров'я волосся.

Biotinoyl Tripeptide-1 сприяє зростанню нового волосся і перешкоджає його депігментації. Він зміцнює волосся, одночасно стимулюючи мікроциркуляцію крові голови. В результаті він оживляє волосяні фолікули і перешкоджає випаданню волосся.

рН: 4,5 - 5,5

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся. Помасажуйте голову і волосся кілька хвилин, ретельно розподіляючи шампунь. Змийте.

Обсяг: 350 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
350 мл
Серія
Pro you
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти