×

Зволожуючий шампунь Joico HydraSplash Hydrating Shampoo

Подобається126
780,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 39,00 грн

Бренд:
Опис

Joico HydraSplash Hydrating Shampoo

Коли тонке волосся стає сухим і зневодненим вгамуйте його спрагу за допомогою нової серії Joico HydraSplash, розробленої для 24-годинного зволоження і відновлення гідробалансу балансу, додання блиску і м'якості без ефекту обтяження.

Розкішна піна шампуню HydraSplash Hydrating Shampoo прекрасно видаляє забруднення, але при цьому залишає природну вологу, роблячи локони м'якими, блискучими і зволоженими.

Активні компоненти:

  • Кокосова вода - натуральний зволожувач, багатий вітамінами А, С і Е, а також відмінне джерело електролітів - допомагає усувати сухість волосся, залишаючи його легким, пружним і здоровим.
  • Морська водорость - насичена вітамінами і мінералами - допомагає забезпечити зволоження і наповнити життєво важливими живильними компонентами
  • Технологія SmartRelease. Ліпосоми проникають в структуру волосся під час застосування продукту. Згодом кожна ліпосома лопається і вивільняє кератин, аргінін і масло шипшини. Таке пролонговане вивільнення інгредієнтів забезпечує силу волоссю, а також його стійкість до майбутніх пошкоджень. Працює в синергії з ключовими інгредієнтами для посилення їх дії. Ліпосоми залишаються в волоссі до 3-х процедур миття голови, при цьому вони абсолютно невидимі і невагомі, завдяки чому не відчуваються на волоссі і не обтяжують його.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на вологі локони. Легкими масажними рухами, розподіліть його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
ДЖ351

Характеристики

Тип волосся
тонке
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
HydraSplash
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
074469513449
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти