×

Захисний шампунь для укріплення дисульфідних зв'язків та стійкості кольору Joico Defy Damage Protective Shampoo

Подобається153
1 028,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 51,40 грн

Бренд:
Опис

Joico Defy Damage Protective Shampoo

Захисний шампунь Joico Defy Damage був спеціально розроблений для очищення волосся і одночасного його захисту від впливу тепла, ультрафіолету і забруднення навколишнього середовища, які можуть привести до тьмяності і крихкості.

Шампунь для зміцнення дисульфідних зв'язків і захисту кольору утворює рясну ніжну піну, яка м'яко, але ефективно видаляє забруднення, не вимиваючи відтінок. Він збагачений коктейлем з натуральних інгредієнтів, які запобігають пошкодженню волосся. В результаті регулярного використання шампуню Joico Defy Damage волосся стає більш гладким, блискучим і довше зберігає свою свіжість.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на вологі локони. Легкими масажними рухами, розподіліть його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 50 мл, 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
дж153

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
50 мл
300 мл
1000 мл
Серія
Defy Damage
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Выше всяких похвал. Заказывала эту линейку в Европе, но теперь буду заказывать здесь. Шампунь отличнейший, мои волосы окрашены в блонд и поэтому сухие кончики это моя вечная проблема. С ним волосы после мытья остается увлажненными даже без нанесения кондиционера. Однозначно рекомендую всем!

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти