×

Шампунь для глибокого очищення волосся Guam

Подобається625
647,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 32,35 грн

Бренд:
Опис

Шампунь глибокого очищення від італійського бренду Guam має фізіологічно збалансований рівень pH, завдяки якому відмінно очищує шкіру голови від скупчення на ній забруднень.

Його миюча формула створена на основі неймовірно делікатних поверхнево-активних речовин, які не подразнюють шкіру голови, але при цьому чудово видаляють атмосферні забруднення (пил, смог, зважені частинки PM10 *).

  •  РМ * (particulate matter) - це широко поширений забруднювач атмосферного повітря, що включає суміш твердих і рідких частинок, що знаходяться в повітрі в підвішеному стані і присутні в місцях проживання людей. До найбільш поширених хімічних компонентів РМ відносяться сульфати, нітрати, аміак, інші неорганічні іони, такі як іони натрію, калію, кальцію, магнію і хлорид-іони, органічний і елементарний вуглець, мінерали земної кори, пов'язані частинками води, метали, в тому числі ванадій, кадмій, мідь, нікель і цинк, і поліциклічні ароматичні вуглеводні (ПАВ). У складі РМ також зустрічаються біологічні компоненти, такі як алергени і мікроорганізми.

Дослідницьці інститути, що займаються вивченням стану волосся, останнім часом все з більшою тривогою відзначають, що атмосферне забруднення і смог здатні пошкоджувати волосся і провокувати їх випадання. Стрижень волосини як губка вбирає в себе всі речовини, що містяться в атмосфері, це відбувається через зовнішній шар волосини, кутикулу.

Волосся вбирають в себе запахи, включаючи дим сигарет, а також дрібний пил, зважені частинки PM10, важкі метали і вихлопні гази. Рішення проблеми виникло в ході дослідження властивостей водоростей, які в комплексі з речовинами, що володіють антібрудною дією (anti-pollution) забезпечують повноцінний захист волосся від дії міського смогу.

У зв'язку з цими проблемами компанія випустила шампунь, який дозволить вирішити цю проблему, зменшивши шкоду, яку завдають волоссю міський смог, дрібний пил і зважені частинки (PM10), а також забезпечить захист від зовнішніх забруднень і фотостаріння.

Активні компоненти: компоненти anti-pollution (екстракт водорості Undaria Pinnatida - захищає і відновлює волосся, гідролізований кератин - відновлює волосся, гідролізована шкірка томату - має антиоксидантну дію, нейтралізуючи вільні радикали), біологічно сертифікований екстракт ягід чорниці, фруктові кислоти (гліколева, молочна, винна, яблучна, аскорбінова, лимонна), ментол, олія чайного дерева, ефірні масла евкаліпта і м'яти, фітоекстракти (шкірка лимона, плоди яблука, цукровий очерет, листя винограду).

Суміш не містить SLES, PEG і PARABEN, а також синтетичних барвників. Протестовано на вміст нікелю.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість шампуню на вологе волосся, ретельно розподіляючи його по довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
16150

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
UPKer
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти