×

Балансуючий очищувач для шкіри голови Lanza

Подобається281
1 481,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 74,05 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser

Гарне волосся починається зі здорової шкіри голови. Серія засобів Healing Remedy являє собою повну оздоровчу систему для шкіри голови і волосся.

Заспокійливий шампунь Lanza Healing Remedy відновлює здоров'я шкіри голови і волосся. Знижує жирність і надлишкове виділення шкірного сала, нормалізує, освіжає і балансує шкіру голови, полегшує свербіж і дискомфорт. Завдяки своїм активним компонентам, шампунь швидко усуває сухість і лущення, наповнюючи шкіру і волосся вологою, заспокоюючи і забезпечуючи комфортні відчуття.

Активні компоненти шампуню Lanza Healing Remedy:

  • Папайя. Злегка відшаровує небажані накопичення, залишаючи здорові клітини шкіри неушкодженими. Відновлює шкіру голови, повертаючи її до нормального і здорового стану.
  • Екстракт з листя перил. Освіжає епідермальний шар шкіри, залишаючи шкіру голови в ідеальному стані рівноваги. Природні антибактеріальні властивості допомагають придушити мікробну активність, яка може привести до проблем зі шкірою. Є природним протівозудним засобом, яке відмінно заспокоює свербіж та інші дискомфортні відчуття на шкірі голови.
  • Кокосова вода. Винятковий зволожувач, який ідеально підходить для заспокоєння і зволоження сухої або комбінованої шкіри голови. Багата фосфором, кальцієм, магнієм, калієм і електролітами. Кокосова вода допомагає підтримувати ідеальний рівень зволоження.
  • Трояндова олія. Завдяки своїм природним лікувальним і поживними властивостями, відмінно заспокоює і живить шкіру голови. Володіє природними антисептичними і протигрибковими властивостями, які допомагають в боротьбі з грибком і іншими мікробами.
  • Кора Гуго забезпечує шампуню густу піну і делікатні очищаючі властивості
  • Квіти Кактуса, Масло насіння квітів пенника лугового, цукрова тростина, алое Віра

рН 5.5

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся і ретельно вспіньте. Змийте і повторіть процедуру. Технологи компанії радять змивати шампунь не менше 2 хвилин.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
30010

Характеристики

Призначення продукта
Против жирности волос
Против перхоти
Тип волосся
жирне
сухе
усі типи
Об`єм
300 мл
Серія
Healing Remedy
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти