×

Зволожуючий шампунь Marlies Moller

Подобається476
1 211,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 60,55 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Marine Moisture Shampoo

Даний шампунь відмінно підійде для всіх, хто класифікує свої волосся як «нормальне». Він добре освіжає шкіру і волосся, моментально роблячи локони живими і повітряними. Шампунь Маріс Мюллер дуже делікатно впливає на шкіру голови і волосся, він забезпечує зволоження, в слідстві чого локони стають міцними, блискучими і легко піддаються укладанню.

Не містить силікон.

Активні компоненти зволожуючого шампуню Marlies Moller:

  • Фірмовий Hair & Root Beauty Complex, створений з використанням стовбурових клітин яблук, протеїнів кашеміру і масла авокадо. Завдяки цим компонентам, волосся стає більш сильним, воно отримує необхідні йому вітаміни і наповнюється енергією і життєвою силою.
  • Екстракт червоних водоростей. Володіє потужною зволожуючою і омолоджуючою дією.
  • Водорозчинний хітин. Створює на волоссі плівку, завдяки якій волосся не пересихає і регулярно отримує необхідне йому зволоження.
  • Гідролізований екстракт перлів. Містить в своєму складі 22 амінокислоти, які зміцнюють структуру волосся і оздоровлюють як локони, так і шкіру голови.
  • Провітамін B5. Живить, регенерує і зміцнює волосся від коренів до кінчиків. Забезпечує безперервний контроль над рівнем зволоженості волосся. Надає локонам сяйво і дисциплінованість. Стимулює ріст волосся.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість на вологу шкіру голови. Масажними рухами розподіліть засіб по всій довжині волосся. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Швейцарії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
21067

Характеристики

Тип волосся
сухе
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
Marine Moisture
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти