×

Шампунь для збереження кольору Hempz

Подобається921
826,00 грн
Об `єм
  • 265 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,30 грн

Бренд:
Опис

Hempz Blushing Grapefruit & Raspberry Crème Shampoo

Шампунь для захисту кольору Hempz відмінно підходить для м'якого очищення фарбованого волосся. Він підтримує відтінок фарбованого волосся яскравим і насиченим довгий час після фарбування, надає волоссю гладкість, шовковистість і блиск. Робить локони більш слухняними і дисциплінованими, полегшує процес укладання. Зміцнює і відновлює пошкодження, викликані хімічною обробкою. Основним інгредієнтом шампуню є натуральне масло конопель, яке забезпечує інтенсивне зволоження і живлення волосся.

Склад шампуню Hempz Blushing Grapefruit & Raspberry Crème:

  • Конопляна олія. Стимулює і активізує ріст волосся, перешкоджає випаданню і появі лупи, інтенсивно зволожує, живить і тонізує шкіру голови, зміцнює цибулини волосся.
  • Масло ши. Захищає волосся від сонця і зневоднення.
  • Масло насіння соняшнику. Має в своєму складі високий вміст ліпідів, які посилюють функції шкіри. Інтенсивно зволожує і кондиціонує сухе волосся.
  • Екстракт огірка. Огірки містять вітамін С і хлорофіл, які допомагають відновлювати волосся і шкіру голови після сонця.
  • Екстракт женьшеню. Це сильний антивіковий засіб для догляду за шкірою голови і волоссям. Він стимулює шкіру голови і активізує кровообіг в ній, покращуючи ріст волосся.
  • Екстракт ромашки. Доведено, що ромашка лікує роздратування і багато інших проблем шкіри голови через великий вміст в ній ефірних масел.
  • Вітаміни A, B, C і E допомагають зберегти волосся м'яким, гладким і здоровим. Вони також діють як протизапальні засоби, стимулюючи процес загоєння шкіри голови.

Має аромат грейпфрута і малини.

Не містить сульфатів, глютенів і парабенів.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, розподіліть його по всій довжині, змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 265 мл і 1000 мл

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
Об`єм
265 мл
Серія
Daily
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

код EAN13
676280027992
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти