×

Набір Lanza Healing Strength Holiday Trio Box

Подобається20
4 001,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 200,05 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Strength Holiday Trio Box 2021

У набір входять:

Шампунь з білим чаєм L'Anza White Tea Shampoo 300 мл

Щоденний шампунь з високим вмістом білого чаю, який є потужним антиоксидантом. Нейтралізує дію вільних радикалів, що викликають передчасне старіння волосся. Зміцнює волосся, ослаблене хімічною обробкою, високими температурами і іншими прискорювачами старіння. Кора дерево Гуго створює розкішну кремову піну. Відновлює цілісність волокон, в результаті чого волосся стає більш сильним, блискучим і здоровим.

Кондиціонер з медом Манука L'Anza Manuka 250 мл

Щоденний кондиціонер, багатий поживними речовинами, підвищує еластичність і зменшує ламкість волосся. Містить манука-мед, зміцнює кожне пасмо, що підвищує міцність і еластичність. Зміцнює волосся, ослаблене хімічною обробкою, високими температурами і іншими прискорювачами старіння. Волосся стає сильним, здоровим і сяючим.

Сироватка з екстрактом Німа L'Anza Neem Plant Silk Serum 100 мл

Ця сироватка, відзначена нагородами, збільшує блиск до 250%. Її невагома формула забезпечує шовковисту м'якість без ефекту жирності. Зміцнює слабке, ламке волосся. Не обтяжує і відмінно підходить для всіх типів волосся. Скорочує час сушіння феном на 55%. Захищає від високих температур і УФ-променів.

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
91228A

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
Серія
Healing Strength
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти