×

Набір CHI Rose Hip Oil Trio

Подобається312
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 74,00 грн

Бренд:
Опис

Rose Hip Oil - нова серія улюбленого американського бренду Chi. Вона створена спеціально для фарбованого волосся, вірніше для збереження відтінку фарбованого волосся яскравим і насиченим, як в перший день після фарбування. Всі продукти серії мають незвичайний привабливий ароматом: у верхніх нотах можна легко почути мікс лічі та малини, а в нижніх - мускус і сандал.

Основні компоненти Chi Rose Hip Oil:

  • Масло шипшини - багато вмістом антиоксидантів і цінних жирних кислот, які перешкоджають потускненню фарбованого волосся
  • Шовк - зміцнює і оберігає кутикулу волоса від пошкоджень
  • Вітамін С і антиоксиданти - омолоджують структуру волосся, захищаючи її від старіння і забезпечують гарний блиск.

Набір CHI Rose Hip Oil Trio включає:

1. Шампунь для фарбованого волосся Chi Rose Hip Oil Color Nurture Protecting Shampoo, 355 мл

Шампунь Чі призначений для дбайливого миття фарбованого волосся, не зачіпаючи і не вимиваючи його відтінок. Збагачений маслом шипшини, вітаміном С і антиоксидантами, що живлять структуру волосся і забезпечують локонам надійний захист від потемніння. Шампунь Chi Rose Hip Oil підсилює інтенсивність і насиченість косметичного відтінку.

2. Кондиціонер для фарбованого волосся Chi Rose Hip Oil Color Nurture Protecting Conditioner, 355 мл

Кондиціонер відмінно зволожує сухе і тьмяне волосся, подовжує стійкість і насиченість штучного пігменту пофарбованого раніше волосся. Вітамін С, в складі кондиціонера, додає локонам чарівний блиск.

 3. Сухе масло Rose Hip Oil Color Nurture Dry Uv Protecting Oil, 150 мл

Мультифункціональне масло шипшини з UV фільтрами зберігає інтенсивність кольору фарбованого волосся і захищає його від потемніння. Світловідбиваючі частинки в маслі підсилюють яскравість локонів і надають їм сяйво.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на волосся. Легкими масажними рухами розподіліть його по шкірі голови і всій довжині. Змийте і нанесіть кондиціонер. Витримайте кондиціонер на волоссі кілька хвилин після чого змийте великою кількістю води. Висушіть волосся феном або природним шляхом, і розпиліть масло з відстані 15-20 см на волосся - починаючи від середини і до кінчиків.

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
PM8168

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
Серія
Rose Hip Oil
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
заказывала до эту серию в Америке, как только появилась. Я в восторге! Блеск волос сумашедший. Теперь Rose Hip Oil моя любимая линия для волос у Chi!

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
2 145,00 грн
Склад набору CHI Infra: 1. Відновлювальний комплекс з шовком CHI Silk Infusion, 59 мл 2. Шампунь Інфра CHI Infra Shampoo, 355 мл 3. Термозахисна маска для волосся CHI Infra Treatment, 355 мл 4. Кондиціонер Кератин...

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти