×

Масляна есенція для волосся Moremo Hair Essence Delightful Oil

Подобається256
599,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 29,95 грн

Бренд:
Опис

Moremo Hair Essence Delightful Oil

Сьогодні не одна дівчина не уявляє свого догляду без масел для волосся. Вони настільки міцно увійшли в щоденний ритуал, що неможливо собі уявити як може бути інакше. Але при цьому, до сих пір дуже складно знайти саме свій засіб, який буде зволожувати, але не обтяжувати, живити, але не залишати липкості, надавати блиск, але "не з'їдати" обсяг.

Якщо ви шукаєте своє ідеальне масло, тоді ви просто зобов'язані познайомиться з цим диво засобом від корейського бренду Moremo. Його легка текстура дозволяє засобу бути абсолютно не відчутним на волоссі, але при цьому дуже ефективним. Вже після першого використання ваші локони стануть більш м'якими, шовковистим і сяючими.

Натуральні компоненти у формулі есенції роблять її універсальною, що дозволяє її використовувати для волосся будь-якого типу і текстури.

Переваги Hair Essence Delightful Oil:

  • Ефект вже після першого використання
  • Володіє легкою консистенцією завдяки якій не обтяжує і не жирнить волосся
  • Забезпечує відмінний догляд, полегшує розчісування, інтенсивно живить і зволожує, надає блиск

Ключові компоненти масляної есенції Moremo Hair Essence Delightful Oil:

  • Містить комплекс з 8-ми поживних масел (олії ​​бразильського горіха, оливи, Аргани, мигдалю, камелії, макадамії, авокадо, жожоба), які є кращими в світі для відновлення пошкодженого волосся. Так, масло макадамского горіха і жожоба додають волоссю дитячу гладкість і виняткову гладкість. Оливкова олія і масла мигдалю і бразильського горіха наповнять структуру волосся вологою, захищаючи від зневоднення і сухості. Масла камелії і Аргани інтенсивно живлять і відновлюють волосся, полегшуючи розчісування і захищаючи від ушкоджень
  • Суміш не містить парабени, бензофенон і сульфати, які мають властивість накопичуватися в волоссі, роблячи його тьмяним і млявим.

Спосіб застосування: нанесіть кілька крапель есенції на долоні, а потім розподіліть по довжині волосся, приділяючи особливу увагу ушкодженим ділянкам і кінцям. Можна використовувати як на сухому, так і на вологому волоссі.

Обсяг: 70 мл і 150 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Масло
Тип волосся
усі типи
Об`єм
150 мл
Країна виробник
Корея

Спеціальні посилання

ean13
8806050296897
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Масел прозрачное и довольно жидкое, за счет чего довольно экономично расходуется. Я его использую по всей длине, а не только на кончики. Результат - выше всяких похвал. При нанесении на влажные волосы - они легко расчесываются, при нанесении на сухие - оно убирает пушистость. Масло не утяжеляет мои тонкие волосы и объем, созданный с помощью фена и щетки отлично держится. Масло стало моим фаворитом среди всех испробованных несмывашек

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти