×

Засіб для блиску волосся Lanza

Подобається1027
3 182,00 грн
Об `єм
  • 100 мл
  • 50 мл
  • 185 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 72,45 грн

Бренд:
Опис

L'anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

Лінія засобів Keratin Healing Oil перетворює будь-яке волосся в здорове і красиве.

Він містить фірмову суміш кератину нового покоління і комплексу Phyto IV, які ефективно лікують пошкоджене волосся будь-якого типу. Завдяки багатому складу, косметика серії Lanza Keratin Healing Oil забезпечує оптимальну силу і блиск здорового волосся, які неможливо отримати за допомогою інших продуктів для догляду за волоссям.

Комплекс Phyto IV є запатентованою сумішшю чотирьох унікальних масел, які забезпечують безпрецедентне здоров'є і блиск для всіх типів волосся. Ця відновлювальна суміш зволожує і живить сухе втомлене волосся не обтяжуючи його. Даний комплекс забезпечує ідеальне співвідношення жирних кислот в пропорції 3: 1, що перевершує всі інші масла. При цьому, він має стабільність і не затвердіває на волоссі, залишаючись прозорим. Ця властивість забезпечує волоссю нереальний блиск.

  • Аббісінское масло надає блиск і сяйво волоссю. Підвищує його м'якість і полегшує розчісування
  • Масло плодів Асаи насичує волосся вітамінами С, В1, В2 і В3. Знижує тертя і запобігає пошкодженню волосся. Робить локони шовковистим
  • Масло з насіння кави надзвичайно багато антиоксидантами, які оберігають структуру локонів від вільних радикалів і негативного впливу навколишнього середовища.
  • Бабасу містить легкі пом'якшувальні речовини, які відмінно зволожують локони. Воно глибоко проникає в структуру волосся, не залишаючи після себе ніяких жирних або липких слідів.

Засіб для надання сяйва волоссю Lanza KHO додає йому об'єм і силу, завдяки своєму багатому складу. Підвищує гнучкість і пружність волоссю. Зволожує, пом'якшуючи і надаючи шовковистості.

Воно чудово захищає від високих температур і ультрафіолетових променів, а також скорочує час сушіння волосся.

Активні компоненти: масло Абіссінського насінням, масло з ядра Бабассу, масло з фруктів Асаї, масло з насіння Кава, масло з насіння квітів пенника лугового, олія з насіння мурумуру, екстракт квітів кактуса

Спосіб застосування: нанесіть олійку на сухе або вологе волосся і рівномірно разподілить по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінцям. Не змивати.

Обсяг: 10 мл, 50 мл, 100 мл і 185 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
22006

Характеристики

Призначення продукта
Масло
Тип волосся
усі типи
Об`єм
50 мл
100 мл
Серія
Keratin Healing Oil
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
654050220064
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
НЕ могу передать восторг как я рада, тому что теперь могу купить Lanza в Лавке Кабани. Ребята, вы не перестаете радовать ассортиментом и качеством обслуживания, огромное Вам спасибо!

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти