×

Маска для густого волосся Screen Legerity Beauty Mask Thick Hair

Подобається0
1 260,00 грн
Об `єм
  • 150 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Legerity Beauty Mask Thick Hair

Лінія для догляду волоссям Screen Legerity створена для відновлення, зміцнення, пожвавлення та захисту волосся. За допомогою засобів, що входять до неї, ви миттєво перетворите своє волосся, зробивши його шовковистим і неймовірно блискучим.

Маска Screen Legerity призначена для догляду за густим волоссям. Вона відновлює, зміцнює і пожвавлює волосся, роблячи його м'яким і шовковистим.

Завдяки фірмовому комплексу Beauty & Health Blend, пошкоджені ділянки волосся відновлюються, знаходячи надійний захист від подальших пошкоджень. Суміш компонентів, створена на основі найвищої косметичної технології, підтримує форму та стиль, надаючи волоссю об'єму та легкості.

Активні компоненти:

  • Комплекс Legerity BHB (Beauty & Health Blend) створений на основі білків рису, протеїнів шовку, олії соняшника та екстракту розмарину, які допомагають посилити красу та здоров'я волосся будь-якого типу.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем нанесіть достатню кількість маски на підсушене рушником волосся. Розподіліть по довжині за допомогою гребінця. Залишіть на 3-5 хвилин і ретельно промийте водою.

Об'єм: 150 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
35122

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Серія
Legerity
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8034077351224
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти