×

Зволожуюча маска з екстрактом чорної ікри Alterna

Подобається135
1 683,00 грн
Об `єм
  • 161 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 84,15 грн

Бренд:
Опис

Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque

Серія Caviar Anti-Aging - це перша комплексна лінійка засобів по догляду за волоссям, яка спрямована на запобігання природного та хімічного старіння. Наповнюючи волосся кращими і найбільш ефективними інгредієнтами для відновлення рівня вологи, сили, яскравості і еластичності, вона омолоджує структуру волосся зсередини. Кожен продукт цієї серії містить чисту ікру з ікри осетрових риб, які вирощуються у Франції. Розкішна і багата вітамінами, мінералами і омега-жирними кислотами, вона допомагає відновити ліпідний шар волосся до його оптимального стану, повернувши волоссю здоров'я і молодість.

Зволожуюча маска Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Masque - це інтенсивна зволожуюча процедура, яка наповнює позбавлені вологи пасма вологою, роблячи їх гладкими, шовковистим і молодими. Ця процедура забезпечує інтенсивний заряд вологи для омолодження сухого, жорсткого і пошкодженого волосся.

Її формула створена з використанням фірмового екстракту ікри і морського шовку, ідеально підходить для ефективного пожвавлення і відновлення волосся, зберігаючи при цьому необхідний баланс вологості.

  • Глибоке зволожує і кондиціонує
  • Відновлює і утримує вологу
  • Надає м'якість і сяйво

Основні компоненти зволожуючої маски Alterna:

  • Екстракт ікри, один з найбагатших природних джерел жирних кислот Омега-3, відновлює вологість, еластичність і блиск волосся.
  • Seasilk - суміш морських рослин, яка забезпечує інтенсивне зволоження і допомагає відновити пошкоджене волосся
  • Age Control Complex. Заснований на наукових досягненнях в області антивікового догляду за шкірою, цей запатентований комплекс поєднує в собі поживний екстракт ікри та антиоксиданти. Це допомагає запобігти пошкодженням і стимулювати мікроциркуляцію. Інгредієнти працюють в гармонії, усуваючи наслідки хімічного, екологічного та природного хронологічного старіння, вдихаючи в волосся нове життя
  • Пантенол забезпечує волоссю необхідні поживні речовини, які зміцнюють, кондиціонують і захищають його.

Не містить парабенів, фталатів, DEA / TEA і синтетичних барвників. 

Спосіб застосування: Нанесіть маску на вимите вологе волосся і ретельно розподіліть по всій довжині. Через 3 хвилини змийте. Використовуйте маску 1 раз на тиждень.

Обсяг: 161 мл і 487 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
2419947

Характеристики

Тип волосся
сухе
Серія
Caviar Replenishing Moisture
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти