×

Засіб для захисту волосся №3 Affinage

Подобається1073
1 451,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 72,55 грн

Бренд:
Опис

Affinage Vitaplex 03 Bond Preserver

Засіб Affinage №3 - це завершальний продукт в системі захисту і відновлення структури волосся Vitaplex від Affinage. Він призначений для підтримки здорового і красивого вигляду волосся між відвідинами салону краси.

Основним діючим компонентом засобу є комплекс RAV19, який реконструює пошкоджені ділянки в кортексі волоса, замінюючи втрачені амінокислоти. Даний комплекс імітує 19 амінокислот, які є в людському волоссі, в тій же послідовності і в тій же кількості, в якій вони присутні в локоні. Завдяки цьому, ефект від дії засобу приголомшливий - волосся стає сильним, міцним і об'ємним. Такими, якими воно було до Вашого першого фарбування.

Спосіб застосування: використовуйте засіб раз в 7-10 днів. Нанесіть його на всю довжину на 5-8 хвилин, після чого змийте водою.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
200 мл
Серія
Vitaplex Treatments
Країна виробник
Великобританія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
До этого пробовала олаплекс№3 и неоплекс№3. Теперь решила попробовать витаплекс. Эта маска, конечно, самая дорогая из них, но зато и самая действенная. У нее накопительный эффект. После где-то третьего использования, мои волосы стали более густыми и толстыми, появился объем, их стала легче расчесывать. Так что, для меня это must have!

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти