×

Ліпідна зволожуюча маска Artego Good Society 46 Nourishing Boost

Подобається57
695,00 грн
Об `єм
  • 500 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 34,75 грн

Бренд:
Опис

Artego Good Society 46 Nourishing Boost

Artego Good Society 46 Nourishing - це серія, яка піклується про тонке, тьмяне і ламке волосся, пожвавлюючи його. Глибоко живлячи шкіру голови та волосся, відновлює баланс вологи та щільність, зволожує, надає блиску, еластичності, життєвої сили та м'якості. Створює біоактивну плівку навколо кожної волосинки, ущільнює та захищає волосся. Містить активні речовини, які зменшують ламкість та захищають від високих температур.

Зволожуюча маска забезпечує інтенсивне живлення, відновлення, зволоження, еластичність та надання об'єму. Зволожує шкіру голови та волосся, відновлюючи гідроліпідну плівку. Зміцнює, розгладжує, потовщує та захищає волосяне волокно. Формула маски збагачена кокосовим молоком, олією авокадо та посиленою гіалуроновою кислотою.

  • Кокосове молоко та масло авокадо багаті на тригліцериди, ненасичені жирні кислоти (Омега-6, Омега-9), вітамін Е, амінокислоти, мінерали, біоміметичні фосфоліпіди, які глибоко живлять волосся. Забезпечують блиск, життєву силу, відновлення капілярної гідроліпідної плівки, зволоження, шовковистість, керованість, термостійкість та захист.
  • Посилена гіалуронова кислота є активним компонентом 7-в-1 зі зволожуючою, розгладжуючою та захисною дією; надає природного обсягу, блиску і м'якості.

Маска забезпечує глибоке живлення для сухої шкіри та волосся; відновлює гідроліпідну плівку, зміцнює волосся.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість маски на вологе вимите волосся. Ретельно розподіліть по всій довжині та легенько помасажуйте волосся. Через 2-5 хвилин змийте.

Об'єм: 250 мл та 500 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
сухе
Серія
Good Society
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти