×

Рідкі кристали Alfaparf Semi Di Lino Sublime Cristalli liquidi

Подобається14
760,00 грн
Об `єм
  • 30 мл
  • 50 мл
  • 15 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 38,00 грн

Бренд:
Опис

Alfaparf Semi Di Lino Sublime Cristalli Spray

Ось унікальний флюїд, який поверне вашим локонам красу та м'якість - рідкі кристали для блиску та шовковистості волосся Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli. Вже понад двадцять років цей продукт є символом італійського бренда Alfaparf Milano та улюбленою знахідкою жінок по всьому світу.

За допомогою цих чудодійних рідких кристалів ви відчуєте, чому вони так популярні. Вони захищають волосся від вологості та негативного впливу зовнішніх факторів, що можуть зробити його слабким та тьмяним. Крім того, кристали надають волоссю блиск та сяйво. Наповнюють волосяне волокно енергією та роблять волосся шовковисто-м'яким на дотик.

Особливістю цього продукту є комплекс Shine Fix, який містить екстракт насіння льону. Він дарує волоссю неповторний блиск і розгладжує поверхню волосяного волокна. Крім того, засіб містить інноваційний комплекс Color Fix, що включає в себе UVA- та UVB-фільтри, а також антиоксиданти. Ці компоненти допомагають захистити колір волосся, зберігаючи його блиск і насиченість. 

Спосіб застосування: нанесіть кілька крапель рідких кристалів на вологе або сухе волосся. Потім створіть бажану укладку, не змиваючи продукт. 

Об'єм: 15 мл, 30 мл і 50 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
30 мл
50 мл
Серія
Sublime
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти