×

Фанго гель Дрен для ніг з контрастною дією "холод-тепло" Guam FangoGel Drenante Gambe

Подобається78
1 386,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 69,30 грн

Бренд:
Опис

Guam FangoGel Drenante Gambe

Цей фангогель розроблений з використанням нової технології, створеної на основі ліпоактівної наносфери, дія якої спрямована на зменшення обсягів стегон, шляхом дренажного ефекту.

М'який гель з водоростями Гуаму та особливими натуральними активними інгредієнтами, зменшує недоліки шкіри, викликані набряками і затримкою рідини, сприяє мікроциркуляції шкіри і ремоделюванню форм. Наявність в складі активних антиоксидантних інгредієнтів, забезпечує шкірі більш молодий і підтягнутий вигляд.

У процесі і відразу після нанесення ви відчуєте приємне відчуття свіжості, яке через кілька хвилин зміниться відчуттям тепла, яке може тривати кілька годин в залежності від чутливості вашої шкіри.

  • Водорості Гуам (Laminaria digitata) - мають ремінералізуючу дію, борються з целюлітом і старінням шкіри.
  • Ліпоактівні наносфери - містять олігопроціанідіни, які регулюють адіпогенез і накопичення жиру в адипоцитах.
  • Дренажний фітоекстракт - отриманий за допомогою ультразвукової системи екстракції при низькій температурі, щоб зберегти незмінні властивості його компонентів. Завдяки збалансованому складу солодки, трави, кульбаби, гіркого апельсина, хвоща, берези та таволги, він володіє синергічнцю дією з вираженим дренирующим ефектом.
  • Каолін - натуральний стабілізатор, надзвичайно ніжний, багатий кремнієм, має сильні абсорбуючі, детоксифікуючі і очищуючі властивості.

Спосіб застосування: Засіб слід наносити легкими масажними рухами до повного вбирання. Рекомендується використовувати 1 раз на день протягом перших 15-20 днів; для підтримки отриманого результату - раз в два дні. Після нанесення обов'язково вимийте руки.

Не застосовувати при алергії на інгредієнти і / або на пошкодженій або роздратованій шкірі.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
11293

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Гель
Серія
FANGOCREMA
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти