×

Зволожуюче масло для тіла і ванни Ананас і Медова диня Hempz

Подобається884
799,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 39,95 грн

Бренд:
Опис

Hempz Hydrating Bath & Body Oil

Склад даного засобу створений на основі органічного масла конопель, завдяки якому шкіра отримує максимальну кількість зволожуючих і поживних речовин. Воно має полегшену шовковисту текстурою, за рахунок чого моментально поглинається шкірою, забезпечуючи їй необхідне живлення і відновлення. Універсальна формула масла, робить його ідеальним як для прийняття ванн, так і для щоденного догляду за шкірою тіла.

Основні компоненти олії Hempz:

- Фірмовий масляний комплекс, розроблений на основі 5 цілющих масел (кокосового масла, жожоба, масел насіння соняшнику, олії авокадо і масла солодкого мигдалю). Він ефективно покриває шкіру, загоює і відновлює її захисний бар'єр, пом'якшуючи і відновлюючи гладкість і еластичність.

- Масло каріте і вітамін Е забезпечують глибоке зволоження, створюючи відчуття додаткового захисного шару.

- Конопляна олія відновлює захисні функції шкіри і добре розгладжує зморшки, попереджаючи їх появу. Заспокоює і знімає подразнення.

- Екстракт солодкого ананаса допомагає засвоїти отриману вологу, пом'якшує і оновлює клітини шкіри.

- Екстракт медової дині - це натуральний антиоксидант, який має властивості вітамінів А і E, забезпечує зволоження, живлення і захисний бар'єр від негативного впливу навколишнього середовища.

Зволожуюче масло володіє легким приємним ароматом медової дині і стиглого ананаса.

Спосіб використання: для ванни - розчиніть невелику кількість засобу в теплій ванні. Для догляду за тілом - після прийняття душу нанесіть масло на шкіру легкими масажними рухами.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип продукта
Масло
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Очень нравится это масло. Оно невероятно экономное, первой бутылочки мне хватило где-то на 1,5 года. Его надо совсем чуть-чуть, поэтому расходуется медленно. После него кожа выглядит как в рекламе - гладкая и сияющая, но при это не липкая и жирная. Вообщем, мой совет тем кто хочет хороший и экономный уход для тела - выбирайте это масло

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти