×

Антивіковий крем для обличчя Instytutum Xceptional Flawless Cream

Подобається41
4 950,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 247,50 грн

Бренд:
Опис

Instytutum Xceptional Flawless Cream

Цей антивіковий крем розкішно тане на шкірі, забезпечуючи гладке, чуттєве нанесення та перевизначаючи контури обличчя вздовж щік та лінії підборіддя, створюючи ефект V-подібної форми.

Крем Instytutum Flawless Cream насичен ефективними інгредієнтами, які забезпечують численні антивікові властивості. Насичує шкіру мегадозою вологи, підвищуючи пружність та еластичність. Збагачений потужними інгредієнтами, які впливають на всі значні видимі ознаки старіння та забезпечують видимі результати.

- Стовбурові клітини малини та мультимолекулярний комплекс ГК значно покращують здатність шкіри до зволоження та зберігають вміст гіалуронової кислоти, забезпечуючи гнучкість, пружність та підвищену еластичність.

- Стовбурові клітини дикого тютюну та екстракт клітин кави помітно зменшують зморшки, діючи як потужний антиоксидант та покращуючи життєздатність клітин.

- L-карнітин для боротьби з вільними радикалами, прискореного глікування та стимуляції синтезу колагену.

- Трипептиди швидко скорочують появу тонких ліній та зморшок, повертають назад видимі ознаки фотостаріння, підтягують та покращують текстуру шкіри, покращуючи її пружність та еластичність, підтягуючи та оновлюючи контури обличчя вздовж щік та лінії підборіддя.

- Екстракт чагарникового безсмертника та паракресу відновлює пружність, тонізує та зміцнює структуру дерми, борючись із зморшками та в'ялістю.

- Вітамін Е, масло ши та мигдальне масло як ідеальне доповнення для розгладження, заспокоєння, глибокого живлення та регенерації шкіри. Для молодого, пружного та підтягнутого зовнішнього вигляду.

Заспокійлива формула, що регенерує, бореться з вільними радикалами і звертає назад видимі ознаки фотостаріння.

  • помітно зміцнює, підтягує та змінює форму
  • бореться зі зморшками та в'ялістю
  • підтягує та очищує шкіру
  • підкреслює контур обличчя
  • розгладжує, заспокоює та глибоко живить

Спосіб застосування: Наносьте двічі на день на чисту шкіру обличчя, шиї та декольте. Для досягнення найкращих результатів наносьте після використання подушечок Flawless Pads та сироватки Anti-Wrinkle Brightening C-Erum.

Об'єм: 50 мл

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Крем
Країна виробник
Швейцарія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
У цього крему найбожественніша текстура. Він легкий і просто тоне у шкірі. Здебільшого без запаху, що мені подобається. Він залишає мою шкіру зволоженою, не надто жирною, і він зовсім не важкий. Це ідеальна легка кремова текстура.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти