×

Крем проти зморшок з антиоксидантною дією Guam

Подобається62
1 533,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 76,65 грн

Бренд:
Опис

Guam Seatherapy Crema Viso Viso Antiossidante Antirughe

Крем для обличчя, який забезпечує інтенсивний догляд.

Відновлює шкіру обличчя, забезпечуючи їй миттєвий і тривалий ефект ліфтингу. Збагачений компонентами морського походження, які володіють антивіковою дією, особливо в комплексі з наносферами. Такий склад крему дозволяє шкірі стати більш гладкою та еластичною, з менш помітними зморшками.

Ефект миттєвого ліфтингу досягається завдяки комплексу пептидів різного дії.

Антивіковий ефект досягається завдяки спеціальними дермоактівним наносферам, які прикріплюються до клітин шкіри, які відповідають за синтез колагену і еластину. Наносфери доставляють активні речовини, які покращують синтезу колагену і еластину в більш глибокі шари дерми. Таким чином виникає ефект відновлення і підвищення еластичності і тургору шкіри. Шкіра стає більш молодою і з менш помітними зморшками.

Активні компоненти:

  • Гіалуронова кислота з низькою молекулярною вагою. Проникаючи досить глибоко, зволожуює і інтенсивно живить шкіру, роблячи її бархатистою і розслабленою, надаючи їй еластичність і м'якість.
  • Комплекс Botox-like (комплекс пептидів) - Acetyl Hexapeptide-8, пептид - міорелаксант - спеціально створений для боротьби з мімічними зморшками, ефективно зменшує вже наявні зморшки і бореться з появою нових. Принцип його дії нагадує дію токсину ботуліна, так званого «ефекту ботокса». Пептид розслабляє м'язи обличчя, викликає моментальний ефект зменшення зморшок. Pentapeptide-18 - пептид - міорелаксант, діє на основі ефекту пригнічення скорочення м'язів, завдяки чому зморшки зменшуються.
  • Наносфери дермоактівні - це інноваційна система доставки активних компонентів в глибокі шари шкіри. Завдяки цій технології стало можливим впливати на необхідні клітини так, як ніколи раніше - тепер необхідні інгредієнти доставляються в потрібне місце з поступовим їх вивільненням! Таким чином, насичення шкіри відбувається в оптимальному обсязі і в оптимальні часові проміжки.
  • Біоактивний екстракт водоростей GUAM має найвищі антиоксидантні властивості.
  • Вітамін Е, сонцезахисні фільтри UVA/B.

Засіб дерматологично протестовано. Не містить нікель.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість крему на добре очищену шкіру обличчя, акуратно помасажуйте до повного усмоктування засобу.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
25138

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип шкіри
для зрілої
Тип продукта
Крем
Серія
Sea Therapy
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти