×

Крем для обличчя Інтенсивне зволоження Guam

Подобається112
1 134,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 56,70 грн

Бренд:
Опис

Guam Seatherapy Crema Viso Idratante 24 Ore

Крем для обличчя призначений для його ефективного і тривалого зволоження. Він забезпечує зволоження протягом 24 годин. Робить шкіру свіжою і сяючою. Крем Guam збагачений компонентами морського походження, які забезпечують потужну зволожуючу дію.

Його активні компоненти дозволяють шкірі отримувати подвійне джерело зволоження як на поверхневих, так і на більш глибоких рівнях шарів шкіри. Причому це відбувається поступово, завдяки дермоактівним наносферам, які відповідають за транспортування активних речовин в глибші шари дерми. Вони прикріплюються до кератиноцитамів, вивільняючи активні речовини, які стимулюють синтез кератинів в найбільш глибоких шарах шкіри. Також дія наносфер підтримує на необхідному рівні захисний бар'єр шкіри, покращуючи загальний баланс вологи.

Активні компоненти:

  • Гіалуронова кислота з низькою молекулярною вагою. Проникає досить глибоко, зволожуючи і інтенсивно живлячи шкіру, роблячи її бархатистою і розслабленою, надаючи їй еластичність і м'якість.
  • Наносфери дермоактівні - це інноваційна система доставки активних компонентів в глибокі шари шкіри. Завдяки цій технології стало можливим впливати на необхідні клітини так, як ніколи раніше - тепер необхідні інгредієнти доставляються в потрібне місце з поступовим їх вивільненням! Таким чином, насичення шкіри відбувається в оптимальному обсязі і в оптимальні часові проміжки.
  • Біоактивні екстракти водоростей GUAM мають найвищі антиоксидантні властивості.
  • Пептидний комплекс з трьох різних пептидів Palmitoyl Oligopeptide-78, Palmitoyl Octapeptide-24, Palmitoyl Heptapeptide-27, екстракт мікроводорості Neochloris Oleoabundans, сквалан, олія ши.

Засіб дерматологично протестовано. Не містить нікель.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість крему на добре очищену шкіру обличчя, акуратно помасажуйте до повного усмоктування засобу.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
25136

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип продукта
Крем
Серія
Sea Therapy
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти