×

Тонік із гліколевою кислотою Instytutum Resurfacing Glow Toner

Подобається1
2 900,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 145,00 грн

Бренд:
Опис

Instytutum Resurfacing Glow Toner

Resurfacing Glow Toner містить 6% гліколевої кислоти та 2% ніацинаміду. Він хімічно відлущує поверхню шкіри, помітно покращуючи зовнішній вигляд тонких ліній, зморшок, пір, вирівнюючи тон шкіри та допомагаючи освітлити, надати сяйва та розгладити колір обличчя. Він також ефективно зменшує вироблення шкірного сала та забруднень.

Алантоїн, ромашка та провітамін B5 допомагають заспокоїти та заспокоїти шкіру, а гіалуронова кислота робить шкіру пружною та зволоженою.

Instytutum Resurfacing Glow Toner - останній крок очищення і водночас глибоко зволожуюча есенція. Забезпечує ідеальну основу для наступних кроків. Справжня незамінна річ через безліч переваг, які він забезпечує. Після тоніка, шкіра не тільки очищена, а й глибоко зволожена, насичена та спокійна.

Ідеальний рівень pH 3.5 для забезпечення реальної ефективності.

Завжди використовуйте високий SPF, щоб захистити шкіру.

  • помітно розгладжує тонкі лінії та зморшки
  • звужує пори
  • освітлює нерівний тон шкіри
  • згладжує нерівності
  • заспокоює та надає відчуття комфорту
  • зволожує та наповнює шкіру

Спосіб застосування: Використовуйте після очищення або пілінгу. Нанесіть на ватяний диск або руки і нанесіть на обличчя, шию та зону декольте. Залишіть, щоб подіяло, потім нанесіть свій звичайний зволожуючий крем.

Об'єм: 150 мл

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Тонік
Країна виробник
Швейцарія
Огляди(3)
Загальний рейтинг
5
3 Огляди
Он имеет гелеобразную текстуру, которая сразу же становится водянистой при нанесении на кожу. Я думала, что он будет липким, но он так быстро впитался в мою кожу. Кожа стала гладкой и подтянутой. Смягчает, осветляет и разглаживает мою кожу, не пересушивая ее. Оставляет мою кожу упругой и увлажненной после каждого использования.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти