×

Антицелюлітна маска з дренажним ефектом Guam

Подобається164
3 146,00 грн
Об `єм
  • 1 кг
  • 500 грамм
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 157,30 грн

Бренд:
Опис

Ця антицелюлітна маска створена на основі інноваційної формули посиленої дії. Завдяки якій, вона неймовірно ефективна проти набряклих форм целюліту, проти застою рідини в тканинах, набряків і тяжкості в ногах. Маска сприяє ефективному поліпшенню загального стану шкіри на проблемних ділянках, підсилює виведення зайвої рідини і бореться з вільними радикалами, покращуючи таким чином тонус шкіри.

Її інноваційна, більш ефективна формула, була отримана завдяки новому способу переробки морських водоростей GUAM - шляхом особливого процесу «bioliquefazione». Антиоксидантна дія екстракту морських водоростей, отриманоих в результаті цього процесу, в 3 рази сильніше в порівнянні з дією екстракту, отриманого традиційним способом.

Активні інгредієнти: водорості GUAM подрібнені, каолінова глина, есцин, морська сіль, екстракти фукуса і ламінарії, ефірні масла фенхеля і апельсина солодкого, екстракт квітів гвоздичного дерева, екстракт бузини, календули лікарської, екстракт листя вербени лікарської.

Спосіб застосування: нанесіть маску рівним шаром на злегка зволожену шкіру на стегна, сідниці і руки, оберніть спеціальною плівкою. Залиште на 30 - 40 хвилин, потім змийте теплою водою. Завершувати процедуру обгортання рекомендується масажем з використанням масла з дренажним ефектом з лінії DREN GUAM або антицелюлітим кремом. Для посилення ефекту рекомендується наносити маску на всю довжину ноги, включаючи гомілки і сідниці.

Обсяг: 500 грам

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
11120

Характеристики

Об`єм
500 грамм
Тип продукта
Маска
Серія
Dren
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти