×

Гідрофільна Олія Для Глибокого Очищення та Зволоження Instytutum Transforming Melting Cleanser

Подобається0
2 360,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 118,00 грн

Бренд:
Опис

Instutum Transforming Melting Cleanser

Воістину унікальний очищаючий засіб-трансформер, який залишає шкіру чудово очищеною, зволоженою та еластичною. Помітно відновлює та розгладжує шкіру, одночасно оновлюючи її. Потужна формула, що тане, дарує неперевершені сенсорні відчуття. Шкіра стає м'якою, зволоженою та сяючою.

Гідрофільна олія при контакті з водою перетворюється на шовковисту емульсію, миттєво розчиняючи та видаляючи макіяж, забруднення, що закупорюють пори сміття та мікрозабруднення. Не пересушує і не залишає після себе дискомфортної стягнутості.

Завдяки оновлюючим властивостям бакучиолу (альтернативи рослинному ретинолу) засіб покращує текстуру шкіри, гіалуронова кислота в його складі нормалізує гідробаланс і підвищує еластичність, а вітамін Е, провітамін В5 та алантоїн заспокоюють та зміцнюють бар'єрні функції.

  • Розчиняє макіяж, бруд та мікрозабруднення
  • Наповнює та зволожує
  • Заспокоює та надає шкірі почуття комфорту
  • Покращує текстуру шкіри

Спосіб використання: Нанесіть на суху шкіру, помасажуйте і залиште на кілька хвилин. Потім вологими кінчиками пальців енергійно помасажуйте шкіру круговими рухами до утворення молочної емульсії. Ретельно змийте теплою водою.

Об'єм: 120 мл

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Демакіяж
Масло
Країна виробник
Швейцарія
Огляди(3)
Загальний рейтинг
5
3 Огляди
Средство кажется немного тяжелым, и его действительно нужно втирать в кожу, чтобы оно растворилось. Зато макияж легко удаляет. Из-за его густоты, требуется больше усилий, чем для других очищающих средств, чтобы смыть его. На лице остается ощущение пленки, но она легко удаляется пенкой для умывания. Положительным моментом стало то, что после него лицо напитанное и увлажненное. Я использую это средство исключительно как демакияж, поскольку оно очень классно удаляет его и не пересушивает кожу

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти