×

Освіжаючий гель для очищення шкіри обличчя Bellefontaine Fresh Clarifying Foaming Gel

Подобається3
5 805,80 грн 8 932,00 грн
Reduced price-35%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 290,29 грн

Бренд:
Опис

Bellefontaine Fresh Clarifying Foaming Gel

М'який танучий гель для глибокого очищення шкіри містить відновлюючі і зволожуючі компоненти, які ніжно діють навіть на саму ніжну шкіру. Швидко видаляє забруднення, макіяж і надлишки шкірного жиру, не пересушуючи епідерміс.

Робить шкіру м'якою, ідеально очищеної і дарує приємне відчуття чистоти і комфорту

  • Видаляє забруднення
  • Очищає
  • Освіжає
  • Видаляє надлишки себума, не пересушує і не подразнює шкіру

Основні компоненти Освіжаючого гелю для очищення шкіри обличчя Bellefontaine Fresh Clarifying Foaming Gel:

  • Фірмовий комплекс Edelgen - це унікальний і потужний комплекс, який зміцнює шкірний бар'єр, забезпечуючи оптимальний захист від старіння. У його склад входить екстракту едельвейса, який заспокоює і усуває дискомфорт, одночасно зменшуючи почервоніння, зміцнюючи шкіру, зберігаючи природне зволоження і балансуючи.
  • Освітлюючий комплекс Lightening Complex - містить в собі екстракти 7 рослин Швейцарських Альп: мальва лісова, перцева м'ята, примула вечірня манжетка, вероніка лікарська, меліса, деревій. Помітно покращує колір обличчя, надає відбілюючий ефект, спрямований на зменшення пігментних плям. Мінімізує темні плями, що виникають в результаті гормонального дисбалансу, наприклад, при вагітності або гормональному лікуванні.
  • Вітамін Е відновлює, оновлює клітини, діє як антиоксидант, підтримує клітинне дихання і рівень вологи в шкірі, робить її більш пружною

Спосіб застосування: Вранці та ввечері після очищення шкіри молочком нанесіть 2 порції гелю на вологу шкіру обличчя і шиї, уникаючи області навколо очей. Злегка помасажуйте круговими рухами. Змийте теплою водою і нанесіть тонізуючий лосьйон Bellefontaine Revitalizing Tonic Lotion.

Обсяг: 120 мл

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
BB1002

Характеристики

Об`єм
120 мл
Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Гель
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти